AMEO

Grenzen worden verlegd

Fietsaccessoires

  • Sorteren:

0 zoekresultaten

Geen producten gevonden

Grenzeloos zwemmen – deze visie houdt germanist Mathias Weigner al jaren bezig. De wens van deze enthousiaste zwemmer naar een ademapparaat dat de zwemmer niet op elk moment door de adembuis met frisse lucht voorziet, maar tegelijkertijd op optimaal op je hoofd past, is de drijvende kracht achter AMEO. De firma vind je echter niet in een zwemparadijs met uitzicht op de zee, maar uitgerekend in het Beierse Tutzing bij München.

Met het idee van de Powerbreather zorgt het jonge bedrijf sinds 2015 voor beroering in de zwemwereld. Want het zowel voor veeleisende amateurs en atleten geoptimaliseerde ademapparaat maakt het zwemmers, triatleten en snorkelaars mogelijk zich door het onconventionele design op de training te concentreren.

De Powerbreather is constant door bekende atleten verbeterd en geeft AMEO zwemmers van elk niveau een gevoel van vrijheid onder natte omstandigheden. Het gebruik gaat verder dan de pool en is telkens geliefder onder wedstrijdzwemmers – en helpt hun de grenzen te verleggen.