AMFORMULA sportvoeding
afvallen en je toch fit voelen

De formule voor efficiënte gewichtsafname: AMFORMULA
Het AMFORMULA concept werd in 2004 door ex-profzwemmer Mark Warnecke ontwikkeld om snel en effectief te kunnen afvallen. Het was zijn doel om af te vallen zonder je slecht of futloos te voelen. Hij ontwikkelde een concept dat erop is gericht met behulp van hoogwaardige, speciale aminozuren gewicht te verliezen. Het concept functioneerde en interesseerde steeds meer mensen die medisch afgestemde producten voor gewichtsverlies zoeken. De AMFORMULA preparaten zijn nu sinds 2007 met succes op de markt.

Voedingsmedische producten van AMFORMULA
Met de speciaal ontwikkelde AMFORMULA producten en een beetje doorzettingsvermogen kun je op lange termijn gewicht verliezen. Het product is er in verschillende smaken. AMFORMULA SHAPE en AMFORMULA DIET zijn zelfstandige dieet-concepten die ook gecombineerd kunnen worden.

AMFORMULA DIET is speciaal voor gewichtsverlies ontwikkeld. De dieetshakes worden in verschillende smaken aangeboden en vervangen een volwaardige maaltijd. AMFORMULA SHAPE is vooral ontwikkeld voor de periode na het dieet en verzorgt het lichaam ook tijdens de nieuwe voedingswijze met veel extra inhoudsstoffen. Deze producten zijn er vooral op gericht het succes ook langdurig te behouden en niet opnieuw aan te komen.