•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Arena
het merk voor atleten, triatleten en sportliefhebbers

Sportkleding en veelzijdige accessoires
Of het nu voor de wedstrijdsport, voor training of voor de vrijetijd is: het Arena productassortiment is veelzijdig en biedt naast nauwsluitende, naar de anatomie vormgegeven triatlon-speedsuits ook triatlon-tops, triatlon-shorts, zwembrillen, zwemslippers, rugzakken, handpaddles, aquaboards of oordopjes. Het succes van het merk is gebaseerd op fundamenteel onderzoek, een uitgesproken technisch knowhow en een compromisloos kwaliteitsdenken. Hierbij worden materiaal en functionaliteit exact afgestemd op de wensen van de gebruikers, zoals triatlon-broeken en –speedsuits met comfortabele en lichte zitkussentjes of verschillende contactpunten aan het been van silicone, die water afstoten en voorkomen dat het pak/de broek verschuift.

Dynamiek, trends en standaards voor triatleten en zwemmers
Als een van de eerste bedrijven überhaupt heeft Arena zich intensief beziggehouden met zwemsportkleding, waarbij de dynamiek in het water in de focus stond en staat van de research. Daardoor is het Arena tot op de dag van vandaag steeds weer gelukt om trends en standaards te definiëren op het gebied van de sportkleding en –uitrusting – voor de zwemsport en de triatlon. Bijzonder ambitieuze triatleten, zwemmers en ook veel wielrenners verheugen zich over de brede keus aan body´s, tops, speedsuits, zwempakken, zwembrillen en andere sport- en zwemartikelen. Arena werd in 1973 door de gepassioneerde sporter, ondernemer en pionier Horst Dassler opgericht. Het doel was van meet af aan om top- en vrijetijdssporters snelle, lichte, aerodynamische en duurzame producten ter beschikking te stellen. Terwijl aanvankelijk uitsluitend de zwemsport in de focus van het bedrijf stond, krijgen ook triatleten tegenwoordig precies de juiste uitrusting van het bedrijf met de drie diamanten.

Wereldwijd actief
Met zijn hoofdzetel in Tolentino, Italië, is Arena vandaag de dag in meer dan 100 landen overal ter wereld vertegenwoordigd. Naast de dochtermaatschappijen in Italië, Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten heeft de Arena-groep een netwerk met vele gekwalificeerde zakenrelaties in meer dan 100 landen.