b-lite fietsaccessoires
Veiligheidshesjes om veilig te fietsen in het donker en in de schemering

Reflecterende hesjes en veiligheidshesjes van b-lite: reflector-wielersportproducten bieden allroundbescherming
Voor veilig fietsen in het donker en in de schemering biedt de wieleraccessoire-fabrikant b-lite een groot assortiment aan veiligheidshesjes en wielersportartikelen die sterk lichtgevend zijn en goed reflecteren. De producten voor fietsers zijn geproduceerd volgens strenge veiligheidsnormen, zodat ze bij het gebruik in het wegverkeer en in gevaarlijke situaties in het donker overtuigen. De basis bij de ontwikkeling van de b-lite „reflective wear“ zijn de strenge Europese veiligheidsvoorschriften. Bike-kleding met reflectorelementen is voor dagelijkse tochten met de fiets ideaal. Met sterk lichtgevende werking en reflectietechniek direct op het lichaam zijn mannen, vrouwen en kinderen op de weg en met name in het donker beter beschermd, zodat ze door andere verkeersdeelnemers niet over het hoofd worden gezien.

Reflecterende hesjes van b-lite: reflector-wielersportproducten bieden allroundbescherming bij het fietsen
Beschermende fietskleding met reflectoren is te krijgen in verschillende uitvoeringen. Hiertoe behoren reflectorband-sets evenals reflector-armbanden, reflecterende kragen en reflecterende hesjes. Deze verschillende reflecterende wielersportproducten bieden allroundbescherming bij het fietsen terwijl er geen optimale lichtomstandigheden zijn. De wieleraccessoire-fabrikant b-lite draagt er met zijn bike-kleding met reflecterende elementen toe bij dat alle verkeersdeelnemers op de fiets door automobilisten vroegtijdig worden gezien en voorzichtig met hen wordt omgegaan. De b-lite kleding zorgt met de signaalkleur geel voor aandacht tijdens de donkere avonduren. De beschermende kleding voor fietsers is vervaardigd van het lichte materiaal polyester, de afwerking is stabiel en alle artikelen kunnen heel gemakkelijk direct op het lichaam worden gedragen.

Wielersport-reflectorsystemen van b-lite, fiets-veiligheidskleding met knipperfunctie en lichtdioden
De fiets-veiligheidskleding wordt op centrale plekken op het lichaam toegepast. Met het b-lite reflectorhesje zijn fietsers ´s nachts van grote afstand zowel van voren als van achteren goed te zien. b-lite biedt ook reflectoren aan die over een knipperfunctie met lichtdioden en klittenbandsluiting beschikken. Door de knippertechniek wordt de veiligheid in het donker en de schemering vergroot, omdat andere verkeersdeelnemers steeds weer een nieuwe lichtimpuls krijgen van de drager van de kleding. Een functionele vorm, hoge kwaliteit, en een sterk lichtgevende kracht zijn de hoofdcriteria die bij de ontwikkeling van de “reflective wear” van de fabrikant in het middelpunt staan. De hoge, wettelijk voorgeschreven veiligheidsnorm is een kwaliteitskenmerk van de producent voor reflectorsystemen. Reflecterende hesjes en veiligheidshesjes zijn dankzij het signaalkeurdesign bijzonder opvallend wanneer het buiten niet licht is.