BiciSupport

De specialist voor fietsmontagestandaards

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

179 zoekresultaten

Professionele fietsmontagestandaards met veelzijdige afstelmogelijkheden
De Noord-Italiaanse fabrikant Bicisupport heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van technische fietsmontageuitrustingen. Sinds 1976 produceert het bedrijf fietsmontagestandaards, parkeerstandaards en andere technische hulpmiddelen.

Variabel en veelzijdig – zo functioneren de fietsmontagestandaards en parkeerstandaards
Hierbij vertrouwen zowel professionele fietsers en teams, maar ook doe-het-zelvers op de bijzondere kwaliteit van de BiciSupport producten. Deze kunnen niet alleen snel worden opgebouwd, ze zijn ook zeer stabiel en robuust, maar overtuigen eveneens door individuele ver- en afstelmogelijkheden. Het doet er niet toe of het hierbij gaat om een gecompliceerde vervanging van lagers, de complete montage van een fiets of alleen om het vervangen van een band: de hoogwaardige fietsmontagestations helpen je juist op die momenten, waarop je je racefiets, trekkingfiets of mountainbike wat nader onder de loep met nemen om afzonderlijke onderdelen te vervangen of om een complete reparatie uit te voeren. Het bijzondere: na de reparatie en montage kunnen veel BiciSupport systemen zeer ruimtebesparend en snel weer worden ingeklapt en worden opgeborgen, waardoor ze ook als mobiele werkplaatsen zeer in trek zijn.

Kwaliteit made in Italy: professionele montage- en parkeersystemen
De hoogwaardige Bicisupport montagesystemen worden in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Hierbij oriënteert men zich bij de ontwikkeling van nieuwe producten ook altijd weer op de eisen van professionals, waarbij de systemen vooral dienen te voldoen aan de praktische kwaliteitsnormen. Zo zal de fabrikant uit Noord-Italië ook in de toekomst professionele montage- en parkeersystemen ontwikkelen, die overtuigen door hun functionaliteit, stabiliteit en kwaliteit.