Birzman

Be boundless

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

225 zoekresultaten

Je concentreren op het fietsen, de natuur ontdekken en ongebonden zijn – Birzman uit Taiwan wenst jou grenzeloos rijplezier. Maar ook plezier duurt niet eeuwig en kleine reparaties aan je fiets zijn noodzakelijk. En hiervoor heeft Birzman talrijke hoogwaardige gereedschappen ontwikkeld die wat kwaliteit en functionaliteit niet voor bekende merken zoals Park Tools of Topeak onder doen.

Het grote assortiment reikt van TCF buissnijders, kabeltangen, spaaksleutels via diverse vloerpompen tot 37-delige Studio Tool Box gereedschapskoffers. Daarmee heb je onderhoud of reparatiewerkzaamheden aan jouw fiets zelf in de hand – op de kwaliteit van het gereedschap kun je vertrouwen. Insteltools voor remklauwen, kabelmantels of de Zacoo Macht verende voorvork- en demperpomp vullen het omvangrijke assortiment van Birzman aan.

Je hebt het zelf in de hand. "Be boundless" – ongebonden zijn dus, dat is de slogan van het in 2007 opgerichte bedrijf, en tevens de oproep aan alle fietstechneuten. Want niets is mooier dan zelf te bepalen waar je met je fiets heen rijdt, en ook bij pech op kwalitatief hoogwaardig gereedschap te kunnen vertrouwen.