•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Blackroll

De in 2007 opgerichte firma Blackroll heeft in korte tijd naam gemaakt met producten op het gebied van gezondheid en massage. Aanvankelijk stond de Blackroll fasciarol centraal in het assortiment, sedertdien is het aanbod flink uitgebreid.

De fasciarollen maken ontspannende zelfmassages mogelijk die jouw flexibiliteit, mobiliteit en kracht kunnen verbeteren, doordat ze een tot nu verwaarloosd onderdeel van de spieren ondersteunen: de fascia. De producten van Blackroll activeren en ontspannen dit spierweefsel – afh. van de hardheid voor sporters van alle niveaus of ook als manuele therapie. De Blackroll artikelen vullen de klassieke behandelmethodes aan, zoals fysiotherapie, massages, rolfing of osteopathie.

Blackroll hecht daarbij waarde aan de zelf door te voeren myofasciale ontspanning die vaak met SMR wordt afgekort – self myofascial release. Dat is een effectieve massagetechniek om spanningen in de spieren en het omliggende fasciaweefsel te ontspannen.
 
Voor Blackroll is de houdbaarheid en kwaliteit van de producten zeer belangrijk. Ze worden allemaal in Duitsland gemaakt, zijn voor 100% recyclebaar en milieuvriendelijk. Ze zijn reukloos, lossen niet op in water en zij bestendig tegen olies en eenvoudig te reinigen.