•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Born: een goede keus voor actieve sporters
Born verzorgingsproducten ondersteunen het lichamelijk welzijn voor en na het fietsen

De Nederlandse firma BORN Sportscare BV ontwikkelt sinds 1984 voedings- en verzorgingsproducten voor sporters, bijv. activerende crèmes en diverse sport- en spierolies. Vooral in de wielersport kunnen de producten van BORN rekenen op grote populariteit, want de lichaamsverzorgingsproducten zijn ontwikkeld om voor, tijdens en na veeleisende fietstochten te gebruiken. Zo kunnen professionele wielrenners en geëngageerde hobbyfietsers, die hun hele lichaam in de strijd werpen, afzonderlijke lichaamsdelen en alle mogelijke spieren verzorgen en helpen bij de regeneratie. Want één ding is duidelijk: wie lang met een rechte of gebogen rug op het zadel zit, moet zich na intensieve belastingen ook weer herstellen. Tevens is het van belang alle lichaamsdelen - armen, handen, benen, rug, hals en voeten - soepel te houden, zodat je bij het fietsen flexibel op het zadel kunt zitten.

Spieren moeten zacht zijn zodat je optimaal kunt presteren en hiervoor biedt BORN wielrenners verschillende producten. Een goed gedoseerde verzorging en passende verzorgingsmiddelen bieden op uiteenlopende momenten precies het herstel, de regeneratie en soepelheid die je tijdens belastingen en spanningen op de fiets nodig hebt.
 
Ter voorbereiding op de tour 
Ter voorbereiding op lange afstanden is het goed de juiste crèmes of zalven op alle belaste lichaamsdelen aan te brengen zodat ze beschermd zijn en langer soepel blijven. Van BORN zijn er artikelen die wielrenners voorzien van warmte, zodat het lichaam tijdens de tocht niet koud wordt of afkoelt. Soms heb je na de training of wedstrijd niet de gelegenheid om te douchen: voor de snelle frisheid en een schoon gevoel voor tussendoor heeft de fabrikant voor lichaamsverzorgende producten eveneens producten in het assortiment die in de wielerwereld worden gebruikt.

Poeders, crèmes en olies voor de regeneratie na het fietsen 
In de wielersport zijn er verschillende fases met verschillende belastingniveaus. De voorbereiding, de wedstrijd en de ontspanning na de inspanning. Voor alle doeleinden zijn er producten van BORN die je op verschillende manieren aan kunt brengen. Verzorgende producten voor het afgetrainde lichaam van een wielrenner zijn in het assortiment van de producent evenzogoed te vinden als reinigings- en wellnessproducten. Lichaamsverzorging speelt een belangrijke rol als je succesvol op twee wielen onderweg wilt zijn. Relax- en wellnessproducten en poeders horen daarom bij het aanbod van Born. Want een prettig gevoel op de fiets en bij de massage daarna is belangrijk om op op topniveau te kunnen presteren.