CicloSport – fietscomputers voor tijdens de training met sportelektronica
Wielersportelektronica van CicloSport

De firma CicloSport zet de wens om in de wielersport zichtbare gegevens over de gereden afstand en bereikte snelheden te krijgen al langer dan 30 jaar met succes om. Wielersporters die tijdens de training informatie over hun prestaties willen ontvangen, worden door de sportelektronica van CicloSport controleerbaar begeleid. Door de vele ontwikkelingen biedt de fietscomputer op verschillende vlakken een omvangrijke bron van informatie: door het meten van fietsfuncties (snelheid, totaal aantal kilometers, dag kilometers, totaal gereden tijd en snelheidsvergelijking) of extra functies (van tijd en optionele cadansfuncties tot en met hartslagmeters en calorieverbruik) hebben wielrenners praktische informatie die een effectief overzicht over de training verschaffen.

Wielersport CicloSport – elektronische fietscomputers en omvangrijke accessoires
CicloSport biedt als fabrikant van microcomputers voor outdoor sporten zoals biken techniek die zich aanpast aan de ontwikkelingen in de wielersport. CicloSport richt zich op elektronica die geen vraag onbeantwoord laat, tot digitale, draadloze en codeerbare multifunctionele computers die je via de pc uit kunt lezen aan toe. Multifunctionaliteit die fietsers in alle facetten van de wielersport omvangrijke informatie biedt over de persoonlijke trainingsdoelen.

Fietscomputers van CicloSport – een hart voor wielrenners
De firma CicloSport biedt prestatiegerichte wielrenners en hobbyrenners diverse modellen van fietscomputers. Zo is het voor elke fietser met zijn eigen behoeftes mogelijk zich een optimaal beeld te verschaffen van persoonlijke grenzen en doelstellingen. CicloSport biedt fietscomputers met en zonder draad aan en digitale, draadloze multifunctionele computers die je op de pc uit kunt lezen. Diverse accessoires zoals fiets-, hartslag- en cadanssensors en nog veel meer ronden het assortiment af en zorgen ervoor dat jij optimaal bent uitgerust.