COBI
Connected Biking voor iedereen

Slimme, eenvoudig te bedienen fietssystemen en accessoires
Ondanks de steeds digitaler wordende wereld met alle mogelijkheden van dien, is fietsen is eerste instantie nog altijd analoog en stoot het op de grenzen van de tegenwoordige digitale lifestyle. COBI is opgericht met de overtuiging dat elke wielrenner mobiele technologie op zijn fiets moet hebben om zijn fiets met de digitale wereld te kunnen verbinden.

De visie: slimme fietssystemen voor sport en doordeweeks
Fietsers moeten hun fiets beter kunnen gebruiken, hun ritten beter kunnen plannen, hun vermogens- en fitnessdata in het zicht hebben, hun vrienden kunnen bereiken en hun lievelingsmuziek kunnen horen. Tegelijkertijd hecht COBI er waarde aan dat smart fietsen veilig is, de handen aan het stuur blijven en de ogen op de weg. Het COBI systeem is intuïtief te gebruiken, wordt vanaf de smartphone aangestuurd en is met bijna elke fiets compatibel.

Van kickstarter tot beste van de klas
Na een van de succesvolste kickstart campagnes uit de geschiedenis van de wielersport in 2014 en een goede ondersteuning van meerdere investeerders werkt COBI constant aan de verwezenlijking van zijn visie. COBI GmbH ontwerpt en ontwikkelt in Duitsland. De focus ligt op de gebruiker en niet op de techniek. COBI ziet zich niet zozeer als fietsbedrijf maar als technologiebedrijf in de fietsbranche.

Design meet kwaliteit
Het team werkt eraan een optimale ervaring voor de gebruiker te creeeren en verder te ontwikkelen. Een goed design is de sleutel. Alleen zeer moderne technologien worden in de ontwikkeling van software en hardware gebruikt. Een fraai, technisch hoogstaand product dat buitengewone softwaredienstverlening voor een uitstekende prijs, dat is het doel.