•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Compex
Vergroot je kracht en verkort je regeneratietijd met Compex

Voor optimale trainingsresultaten biedt het Zwitserse bedrijf Compex verschillende electrostimulatoren aan. Compex heeft twintig jaar ervaring op dit gebied en de producten van het bedrijf maken een doelgerichte verbetering van de rehabilitatie, pijnbehandeling en verbetering van het algemene lichamelijke prestatievermogen mogelijk.

Met verschillende programma’s en categorieën kan een groot aantal spiergroepen direct worden aangestuurd; steviger en strakker worden gemaakt; worden getraind; ontspannen. Ook kan worden vastgelegd of de focus op kracht of uithoudingsvermogen moet liggen.

Het effect van de stimulatoren van Compex is in klinische studies veelvuldig bewezen, en de apparaten kunnen zelfs ter voorkoming van blessures worden gebruikt. Muscle Intelligence™ is een technologie die automatisch de parameters van de stimulatie aanpast op de individuele fysiologische eigenschappen van de gebruiker. Hierdoor wordt de stimulatie nog efficiënter.

Ook interessant is de miniatuur mi-sensor die de gebruiksmogelijkheden zeer veelzijdig maakt. Een nauwe samenwerking met fysiotherapeuten, pijnpatiënten, amateursporters en beroepsatleten helpt de producten verder te verbeteren om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Training met Compex kan als aanvulling op, maar ook in plaats van een traditionele trainingseenheid worden gebruikt. 

Compex hecht zeer veel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid voor de consument. De draadloze overdracht en een webverbinding bij bepaalde producten geven de atleet vele praktische gebruiksmogelijkheden voor de apparaten.