Compressport

sportieve compressieproducten met medische achtergrond

Alle compressiekleding van COMPRESSPORT

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

3 zoekresultaten

COMPRESSPORT is een Zwitsers bedrijf dat sinds 2008 producten voor de sportcompressiesector vervaardigd die voor 100% uit Europa afkomstig zijn. Hierbij hecht men er bij het bedrijf waarde aan dat de compressiesokken, compressiekousen, compressie-mouwstukken, triatlon-shirts en triatlon-broeken evenals vele andere artikelen in nauw overleg met doctoren, atleten en fabrikanten met medische achtergrond worden vervaardigd. Op die manier wil het bedrijf zijn klanten duurzaam zekerheid en vertrouwen garanderen in het eigen merk. 

Sportkleding met compressie-eigenschappen 
Het doel van COMPRESSPORT is om zo veel mogelijk verschillende producten in de compressiesector aan te bieden en atleten en sportliefhebbers steeds weer te verrassen met nieuwe technologieën en trends. Daarom zijn er naast de aanvankelijk ontwikkelde Waden Sleeves regelmatig nieuwe producten in het COMPRESSPORT assortiment, zoals de Armforce-mouwstukken, Performance Line Chipband of Pro Racing Low Cut sokken.

Effectieve ondersteuning vóór, tijdens en na de training 
COMPRESSPORT heeft compressieproducten ontwikkeld die vóór, tijdens en na de training/wedstrijd effectief zijn. De COMPRESSPORT Full 3 D DOT compressiesokken bijv. zorgen voor de prestatiebevorderende druk tijdens de training. Ze vormen een goede verbinding tussen schoen en voet, voorkomen het verschuiven in de schoen en verhogen door de compressiewerking het zuurstofgehalten in het bloed. COMPRESSPORT versterkt met deze sok de natuurlijke anatomische druk op de onderbeenspieren. Tegelijkertijd worden stofwisselingsproducten beter afgevoerd en het prestatievermogen in zijn geheel verhoogd.

Principieel staat voor het bedrijf COMPRESSPORT het welzijn van de atleten op de voorgrond – zowel bij het trainen als in het alledaags gebruik: sportbeoefenaars dienen door het gebruik van de producten in staat te zijn om langer en intensiever te trainen en de spieren duurzaam geregenereerd te houden.