Contigo

robuuste bidons voor sporters

Fietsaccessoires

Functionele en gemakkelijk te bedienen bidons die zowel geschikt zijn voor lange tochten als voor korte trips: daar staat Contigo voor. Hierbij zijn de producten bijzonder robuust, gemakkelijk in het gebruik en tegelijkertijd fraai vormgegeven. Contigo-producten zijn 100 % uitloop- en druipdicht en houden de dranken dankzij de goede isolerende eigenschappen langdurig koel of warm. Deze eigenschappen maken ze geschikt voor fietsers en sporters die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige bidons.

Praktische begeleiders voor onderweg: bidons voor wielersporters
Met name op langere tochten in de actieve fiets- en racesport is regelmatig drinken onontbeerlijk. Hierbij dient de bidon de wielersporter optimaal te ondersteunen met vloeistof, daarnaast zo stabiel en dicht mogelijk te zijn en goed in de hand te liggen. De Contigo bidons combineren deze criteria. De in het deksel geïntegreerde mondstukken bijvoorbeeld zorgen er niet alleen voor dat je comfortabel kunt drinken, maar beschermen in gesloten toestand tegen stof en vuil, zodat niets het drinkgenot onderweg kan belemmeren. Bovendien kunnen de Contigo fiets-bidons gemakkelijk met één hand worden bediend - de vloeistofopname kan dus heel gemakkelijk tussendoor plaatsvinden.  

Moderne vacuümisolatie – hoge functionaliteit
De dubbelwandige Contigo-bidons zijn uitgerust met een vacuümisolatie, zodat de dranktemperatuur urenlang kan worden gehandhaafd.

Het doet er niet toe of het in een rugzak of in de praktische bidonhouder wordt bewaard: met een Contigo-bidon ben je altijd goed uitgerust.