cylcoc

Hoogwaardige wandhouders en accessoires voor jouw fiets

Fietsonderdelen

  • Sorteren:

0 zoekresultaten

Geen producten gevonden

De filosofie van Cycloc is producten te ontwerpen die het elke fietsvriend mogelijk maken zijn fiets met de wandhouders stijlvol en probleem in de inrichting van zijn huis te integreren. Met slechts enkele handelingen is een fiets probleemloos en plaatsbesparend aan de muur te bevestigen. De fiets wordt als gebruiksvoorwerp niet alleen goed gestald, maar ook als kunstobject in je woning tentoongesteld.

Het eerste product van dit merk, de Solo fietshouder, werd in 2006 geproduceerd en bewijst dat Cycloc de wijze waarop mensen hun fiets stallen wil aanpassen. Talrijke verschillende modellen fietshouders, wandhouders en accessoires hebben het assortiment aangevuld.

Het in Londen East End gevestigde bedrijf haalt energie uit het enthousiasme van de fietsgekke medewerkers. Ze ontworpen alle producten zelf – de productie vindt uitsluitend plaats in Groot-Brittannië. Er wordt constant gewerkt aan verbeteringen en nieuwe wandhouders om nog betere producten aan te kunnen bieden en de klant centraal te laten staan. Elk voorstel of elke wens van de klant werkt als stimulans.

Tegenwoordig is Cyclos een wereldwijd agerende firma. Met eenvoudig te bedienen, kleurrijke fietshouders kun je jouw fiets ideaal in jouw inrichting integreren. Bekijk het aanbod aan hoogwaardige wandhouders.