DeFeet
Trendy sokken voor de wielersport

Met vier jaar migreerde Shane Cooper als zoon van een naaimachineverkoper van Engeland naar de VS. Hoewel hij zijn hele leven omgeven was door naaimachines en de textielindustrie, doorbracht hij zijn vrije tijd hoofdzakelijk met fietsen en muziek. Pas vanaf het begin van de jaren ’90 kreeg Shane Cooper aandacht voor de textielindustrie en ontwikkelde een volledig nieuwe manier om sokken te naaien. Zo ontstond in 1992 de firma DeFeet International.

DeFeet – Fietssokken uit liefde voor de sport
Al snel merkte ook topatleten de hoogwaardige sokken op en waren onder de indruk van de functionaliteit. De maatstaven die de firma DeFeet voor zijn sokken wilde zetten, gelden ook vandaag nog: elegant, eenvoudig, handig en robuust. Met het inzicht dat de medewerkers van DeFeet in North Carolina de producten het beste kennen en produceren kunnen, heeft het merk ook besloten de productie in de VS te laten en niet naar ander continenten te verplaatsen. Op die manier kunnen de hoge kwaliteitseisen vervuld worden. Het succes bewijst hun gelijk – op de hele wereld grijpen fietsfans en wielerprofs naar de sokken van DeFeet. Overtuig jezelf van de sokken van DeFeet!

DeFeet – Sokken voor wielerfans
Inmiddels omvat het assortiment van DeFeet internationaal een grote keur aan functionele en comfortabele sokken voor sport en dagelijks gebruik. Vooral de trendy kleuren en patronen zorgen voor stralende gezichten. De sokken van DeFeet zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes van invisible sneakersokken tot kniekouzen – daar vindt iedereen wel wat hij vindt. Overtuig jezelf van de sokken van DeFeet!