Falk
Navigatie met Falk – zodat je tijdens het fietsen snel je doel bereikt

Sinds 1945 geeft de Duitse firma Falk voor geheel Duitsland kaarten uit en sinds vele jaren heeft Falk mobiele navigatiesystemen in het assortiment waarmee je als automobilist, fietsers of voetganger telkens de weg vindt. Vooral op gedeeltelijk onbekende wegen of buiten de bekende routes is een navigatiesysteem van Falk tijdens een fietstocht precies wat je nodig hebt. Want naast de hoofdwegen zijn ook talrijke fiets-, veld-, bos- en wandelwegen opgeslagen.

Daarnaast heeft Falk in zijn assortiment verschillende draagbare navigatiesystemen. Deze beschikken over actuele software en bieden op gebruiksvriendelijke wijze ondersteuning bij het vinden van reisroutes en individuele trajecten tijdens elke fietstocht. De Falk routeplanning beschikt over navigatiesoftware met eigenschappen en functies die fietsers op het terrein, in de bergen en tijdens alle tochten nodig hebben. Weg, bos, haarspeldbochten of trail: Falk weet hoe je met een tour- of racefiets direct bij je doel komt. Zo kun je met de mobiele navigatiesystemen van Falk een fietstocht veilig beginnen en eindigen.

Wielersport met Falk – jouw betrouwbare en zekere reisbegeleider voor allerlei fietstochten
Naast actuele en betrouwbare software beschikken Falk portable navigatiesystemen ook over een modern design. Bediencomfort, formaat en kwaliteit zijn eveneens bekende eigenschappen van de mobiele apparaten van Falk.

Elektronische fietsaccessoires van Falk – high tech navigatiesystemen met handige features
Falk biedt fietsers voor elk fietsmodel accessoires die voor outdoor gebruik zijn ontwikkeld. Reserve accu’s, adapterplaten, stuurhouders, acculaders, stuurpenhouders en neopreen- en nylontassen bevinden zich naast de navigatiesystemen in het assortiment. De elektronische accessoires zijn voor korte afstanden net zo goed geschikt als voor lange afstanden. Bij de uitrusting horen elektronische kompassen, verschillende kaartweergaves, track registraties, fietskaarten met topografische gegevens en routing en print functies. Voor reislustige fietsers heeft de navigatie-expert een assortiment dat zo betrouwbaar is als een kompas telkens de juiste richting naar het gewenste doel wijst.