•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Flandriens
artikelen voor fietsfans

Handgeschilderde miniatuur wielrenners
Grootste kleine wielrenners! Beter kun je de producten van de firma Flandriens niet beschrijven. Gevestigd in het wielergekke België biedt Flandriens een overweldigende keuze aan handgeschilderde miniatuur wielrenners aan. Ze worden gemaakt van zamak, een acroniem van de legering van de modellen: zink, aluminium, magnesium, koper. Perfect als geschenk of voor de eigen verzameling.

Kleine strijders in jersey
In België staat het woord ‘Flandrien’ voor wielrenners die zeer veel kunnen incasseren. Echte strijders die tot het bittere einde volhouden, tot het uiterste gaan en ook bij slecht weer hardnekkig volhouden. De geest van deze straffe wielersport weet Flandriens in de figuren te vangen. Een fraai herinnering en het perfecte geschenk voor alle wielerfans.

Een groot startveld vol met minirenners
Naast de ontelbare varianten aan divers gekleurde, moderne en historische renners, worden ook beroemdheden van het peleton, deelnemers aan de actuele Tour de France en modellen van de Pro Tour aangeboden. Het omvangrijke aanbod wordt afgerond met teams uit vergane tijden.