HEY SPORT

Reinigings-, was- en impregneermiddel voor jouw wielerkleding

Kleding

  • Sorteren:

1 zoekresultaten

Geen producten gevonden

Nordwalde, 1906 – de geschiedenis neemt zijn loop. De firma Schweizer Effac wordt opgericht en maakt producten voor het onderhoud van schoenen en leer. Inmiddels bestaat het assortiment uit diverse producten rondom het onderhoud van textiel. HEY SPORT is een dochterfirma die zich gespecialiseerd in onderhoudsproducten voor comfortabele, functionele kleding met ademend vermogen.

HEY SPORT - reiniging en onderhoud voor hoogwaardige wielerkleding
DDe functies van sportkleding kunnen door eenvoudig wasmiddel teniet gedaan worden. Materiaal verliest zijn ademend vermogen, het is niet meer wind- en waterdicht. Om deze functies te behouden, biedt HEY SPORT een omvangrijk assortiment aan diverse onderhoudsmiddelen, waspoeders en impregneermiddelen. Zo kun je jouw kleding en leerproducten juist reinigen en onderhouden. Ook voor merinowol, dons en paddings voor de helm vind je hier het juist middel.
 
HEY SPORT – hoge kwaliteit en milieuvriendelijk
HEY SPORT let bij impregneermiddelen voor in de wasmachine vooral op coating van afzonderlijke vezels. Andere producten verzegelen het complete oppervlak van de kleding zodat het ademend vermogen van de kleding teruggedrongen kan worden. Door een coating van de afzonderlijke vezels wordt elke vezel waterafstotend, het ademend vermogen blijft intact. De HEY SPORT producten zijn milieuvriendelijk, ze zijn biologisch afbreekbaar, bevatten geen schadelijke stoffen, zijn huidvriendelijk en door de lange werking hoef je minder vaak te wassen.