•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

High5 – sportvoeding door sporters voor sporters
Sportrepen, proteïnerepen, gels en sportdrankpoeder, voor tijdens en na het sporten

Opgericht door extreme sporters en tweelingbroers Atkinson. De firma High5 is gevestigd in Engeland en ontwikkelt met een team van sporters, wetenschappers en voedselexperts sportvoeding. De producent gebruikt geen kleur- en zoetstoffen die kunstmatig worden geproduceerd. Aangeboden worden producten voor alle fases van de wedstrijd. Of het nu voor een tour, tijdens de wedstrijd of na een inspannende eindsprint is. De producten zijn er in vloeibare en vaste vorm als drank, gel en proteïnereep.

High5 – de juiste voeding op het juiste moment
De Britse firma vindt vooral de wielerervaring van de medewerkers belangrijk evenals sponsoringsprojecten. De producten worden tijdens internationale projecten getest onder de zwaarste omstandigheden. Al meer dan 20 jaar wordt met wetenschappers naar optimale formules gezocht, noviteiten ontwikkeld en bij diverse gelegenheden getest. Het resultaat: hoogwaardige sportvoeding met optimale werking.

High5 – werking en verteerbaarheid als prioriteit
Zonder kunstmatige kleurstoffen, zonder kunstmatige conserveringsstoffen en in plaats daarvan rijkelijk hoogwaardige proteïnes, een hoge elektrolytenwaarde en een koolhydratenreceptuur met een 2:1 verhouding maltodextrine en fructose – de High5 producten zijn goed verteerbaar, hebben hoogwaardige ingrediënten, een goede smaak en werking. De must-have voor alle sporters.