HOLMENKOL

Hygiënisch schone, water- en vuilafwijzende wielerkleding

Kleding

1992 – chemist en skispringen dr. Max Frisch richtte in Ditzingen zijn eigen firma op die industrieel skiwas produceert. Snel vergrootte hij zijn assortiment. Inmiddels biedt HOLMENKOHL niet alleen schoenwas, kaarswas en vloerwas, maar ook flink wat reinigings- en onderhoudsmiddelen voor de wielersport. De firma is vooral bekend vanwege schoen- en kledingimpregnatie.

HOLMENKOL – Lotuseffect laat water en vuil eenvoudig afparelen
De impregnatiemiddelen van HOLMENKOHL maken gebruik van het lotuseffect. Door talrijke verhogingen op het oppervlak van het lotusblad, zijn er nauwelijks beroeringspunten voor water. Het water parelt daarom van het blad af. Dezelfde technologie dient bij impregnatiesprays van HOLMENKOHL daartoe, dat het materiaal water- en vuilafwijzend wordt en jou bij regen effectief beschermt.

HOLMENKOL – hygiënisch schoon 
Zweet laat in sportkleding bacteriën achter die geurontwikkeling tot gevolg hebben. De bacteriën kunnen in de regel alleen door hoge temperaturen in de was worden verwijderd. Textielwasmiddel van HOLMENKOHL wast bij lage temperaturen en zelfs bij handwas hygiënisch schoon. Van impregneermiddelen via hygiënesprays en speciale wasmiddelen voor sportshirts en co. Biedt HOLMENKOHL de optimale artikelen voor het onderhoud van jouw sportkleding.