LINKA LOCK
Het smart slot voor jouw fiets

De fiets wordt smart – en het slot ook. LINKA begon als kickstarter project in Oakland, Californië in 2015. In korte tijd was het crowdfundingdoel niet alleen bereikt, maar overtroffen. Meer dan 880 fans waren overtuigd van het idee een fietsslot met een smartphone te bedienen.

Geen sleutel meer nodig  
Het doel van de LINKA Lock fietssloten is veel bescherming tegen diefstal van je fiets. De aan het frame bevestigde sloten moeten de eigenaar meer veiligheid bieden. Een knop op de druk op het slot of op de eigen smartphone-app om de versterkte, 9 mm stalen ring te sluiten. Als je met je smartphone bij het slot in de buurt komt of de button met viercijferige code aanraakt, gaat het slot open. Je hebt geen sleutel meer nodig.
 
Dieven hebben geen kans  
Een bewegingssensor met drie assen is in het slot geïntegreerd en merkt als de fiets wordt voortbewogen. De ingebouwde sirene met 1 dB alarm – vergelijkbaar met het volume van een passerende vrachtwagen, doet elke dief op de vlucht slaan. Bovendien krijg je een aanwijzing op je smartphone als je fiets in gevaar is.  

Smart fietsbeveiliging
Het slot en de smartphone staan met elkaar in contact. Via de smartphone kun je zien hoe de status van de batterij is, waar je fiets geparkeerd staat en waar je de fiets beter niet kunt parkeren. Geen wonder dat de LINKA sloten zo populair zijn. Het moderne smartslot wordt al naar meer dan 45 landen geleverd en geeft jouw fiets elke dag meer veiligheid.