mawaii

Zonnebrand- en verzorgende crèmes voor outdoorsporters – made in Berlin!

Fietsaccessoires

  • Sorteren:

0 zoekresultaten

Geen producten gevonden

HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN EN ZONNEBRANDCREME VAN SPORTERS VOOR SPORTERS – DE CREMES EN LOTIONS VAN MAWAII BEREIDEN JOUW HUID PERFECT VOOR OP EEN INSPANNENDE EN SPORTIEVE DAG IN DE BUITENLUCHT.
De Berlijnse firma Mawaii weet wat outdoorsporters nodig hebben, want de oprichters komen zelf uit de outdoor- en extremesportzone. Als gepassioneerde sporters en aanhangers van een sportcultuur die ook in andere levensgebieden tot uitdrukking komt, staat voor hen natuurlijk ook een milieuvriendelijke samenstelling van de producten op de eerste plaats. Zo bevatten de crèmes van Mawaii geen conserveringsstoffen, alcohol, parabenen, minerale oliën en milieuschadelijke substanties. Ook dierproeven zijn bij de ontwikkeling van de verschillende producten van Mawaii vanzelfsprekend een absoluut taboe.

Alle producten van Mawaii worden in Duitsland geproduceerd en worden regelmatig getest om de hoge kwaliteit te kunnen blijven garanderen.

Iedereen die langere tijd onder de vrije hemel vertoeft, moet goed op zijn huid letten en zich beschermen tegen gevaarlijke UV-B en –A stralen. Dat geldt vooral voor atleten die tijdens het sporten extreme prestaties leveren. Hier speelt naast bescherming ook de juiste verzorging van de huid een bepalende rol, want de huid heeft de verzorging met vitaminen en voedingsstoffen uit Aloë Vera en Jojoba nodig. De zonnebrandcrèmes van Mawaii zijn geoptimaliseerd voor de wensen van sporters en derhalve absoluut water- en zweetbestendig, ze trekken snel in en laten de huid ademen. Afhankelijk van de uiterlijke belastingen en de individuele eigenschappen van de huid worden de sport zonnebrandcrèmes met verschillende beschermingsfactoren aangeboden. Principieel zijn ze voor alle huidtypes geschikt, ook voor de gevoelige of allergische huid. Daarbij beschermen de outdoor crèmes niet alleen tegen UV-A- en UV-B-stralen maar ook tegen giftig ozongas. Ook de gevaren van kou, wind en uitdroging van de huid worden tot een minimum gereduceerd.

Gun je huid tijdens het sporten de bescherming die nodig is – met de zonnebrandcrèmes van Mawaii!