Nalini

Fietskleding made in Italy
Nalini kan terugblikken op een lange traditie, het Italiaanse merk heeft meer dan 40 jaar ervaring en is wereldwijd vanwege de hoogwaardige wielerkleding bekend. Het assortiment bestaat uit jerseys, broeken, koersbroeken, fietsbroeken, jerseys met lange mouwen en heren- en damesjassen. Alle maten en kleuren staan ter beschikking, van klassiek zwart en wit tot de trendy seizoenkleuren. Alles speciaal aangepast voor gebruik op de fiets.

Nalini – Fietskleding uit passie
De oorsprong van het bedrijf ligt in de passie voor de fiets van de broers Mantovani. Dit enthousiasme is in de hele geschiedenis van Nalini terug te vinden. Het doel is ideale, functionele kleding voor wielerfans te ontwikkelen en constant te verbeteren. Partnerschappen met professionele sporters horen ook bij de filosofie van Nalini. Het merk ontdekt zich telkens nieuw zonder de band met zijn geschiedenis en authentieke passie voor de wielersport te verliezen. Dat merk je in de kwaliteit van elke jersey, elke jas en elke fietsbroek.

Nalini - Made in Italy
Het assortiment wordt gemaakt van de functionele materialen van Nalini, ontwikkeld en getest met behulp van atleten en profs. De materialen worden zo aangebracht dat de kleding een optimale combinatie van technologie, pasvorm en comfort biedt. Zo heb je in het zadel de kleding die je voor je prestaties nodig hebt.
De volledige productie en ontwikkeling van het merk bevindt zich in Noord-Italië. Zo garandeert Nalini een hoge kwaliteit van zijn producten. Elke dag werken er bij Nalini gepassioneerde medewerkers aan de verbetering van de producten om het beste gevoel op de fiets te bieden.

De collecties: Black - Blue - Red
De kleding van Nalini is in drie categorieën onder te verdelen: „Black Label“, „Blue Label“ en „Red Label“. De Black collectie is gericht op techniek en performance, gemaakt van hoogwaardige materialen, nauwsluitend en voorzien van innovatieve, technische oplossingen. De Blue collectie richt zich meer op stijl. Geïnspireerd door nieuwe internationale trends en gemaakt van technische, lichte en comfortabele materialen. De Red collectie is de combinatie van comfort, functionaliteit en performance en is geschikt voor ambitieuze amateurs, lange en dagelijkse tochten.

Nalini - Getest door wielerprofs
De hoge kwaliteit van de kleding voor dames en heren overtuigt ook de profs. Nalini werkt nauw samen met profteams. Zo profiteert het merk van hun ervaringen en kan de wielerkleding nog verder verbeteren. Door de hoogwaardige afwerking en de hoge functionaliteit zijn Nalini jerseys en koersbroeken ook bij profs de eerste keus en vind je ze wereldwijd tijdens etappes en tochten.