ONLY HOT
Vier verschillende types lichaamsverwarming van topkwaliteit, getest door wintersporters

Het merk ONLY HOT valt sinds april 2014 onder Abanico GmbH. Het in Olpe in het Sauerland gevestigde merk is leverancier van succesvolle wintersportteams en nationale teams die al jarenlang overtuigd zijn van de aangename werking van de ONLY HOT warmers. De ervaringen van deze profs worden gebruikt voor de doorontwikkeling van de producten.
 
Heerlijke warmte door oxidatie
De in samenwerking met de Japanse technolgieleider mycoal ontwikkelde ONLY HOT wegwerp-warmers voorzien de gevoelige lichaamszones van aangename warmte. Alle warmers bevatten natuurlijke substanties en kunnen daarom zonder twijfel worden gebruikt en weggegooid. De werking start zodra de verpakking wordt geopend. Er komt dan zuurstof bij het ijzerpoeder in de warmer en daardoor ontstaat er een oxidatieproces dat een weldadige warmte afgeeft.

Kwaliteitsproducten met profervaring
In samenwerking met mycoal gaat ONLY HOT vooral voor een hoge kwaliteitsstandaard op het gebied van productie, onderzoek en ontwikkeling. Door de jarenlange ervaring met profsporters uit de wintersport biedt het merk topproducten met topkwaliteit en gaat het de strijd aan met koude vingers, voeten en andere lichaamsdelen.