•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Jentschura

Jentschura International GmbH is een onderneming uit Münster (Westfalen) en produceert onder de merknaam P. Jentschura basische lichaamsverzorgingsproducten en basische levensmiddelen. Het familiebedrijf heeft ongeveer 100 medewerkers in dienst - van voedingswetenschappers en ‘Heilpraktiker’, communicatie- en marketingexperts tot vakkrachten in de productie.

Inmiddels heeft Jentschura International GmbH dependances in Zwitserland en Mexico en worden hun producten wereldwijd geleverd. Het is en blijft echter een echt familiebedrijf. Het gehele hoofdassortiment wordt door henzelf geproduceerd in Münster-Roxel. Om de afstanden kort te houden, zijn de kantoren gevestigd in het gebouw naast de productie. Dit in 2015 gebouwde complex toont de waarde van traditionele, regionale waarden. De productie is al in 2009 in Münster-Roxel in het moderne, ca. 20.000 vierkante meter groot complex neergestreken. In dit gebouwencomplex zijn een modern distributiemagazijn met een capaciteit voor ca. 1000 palletplaatsen en een 300 vierkante meter grote textielfabriek geïntegreerd.


Lokaal geworteld, globaal gegroeid
De verbinding met Münster is er altijd nog, maar inmiddels werkt het bedrijf wereldwijd. Als Global Player in de geëxpandeerde toekomstmarkt ‘gezondheidseconomie’ worden de kwaliteitsproducten in meer dan 25 landen geëxporteerd. Het bedrijf, dat dependances in Zwitserland en Mexico heeft, doet naast de Duitse markt zaken met Rusland, Taiwan, Zuid-Korea, Mexico en Canada.

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.