rh+
- kwaliteit made in Italy

In Italië is het merk rh+ al enorm bekend. De kwaliteit van de materialen, de overtuigende pasvorm en de opvallende designs maken deze fietskleding vooral geliefd onder wielrenners die er niet alleen stijlvol willen uitzien maar ook willen profiteren van perfecte functionaliteit.

rh+ produceert al ruim 15 jaar high-performance-sportkleding en accessoires voor fietssporters. Ze hebben voor dames en heren onder andere bibshorts, jerseys met korte mouwen, shirts met lange mouwen, fietsbroeken en jerseys van hoogwaardig, Italiaans materiaal. Ontdek het assortiment van dit Italiaanse kwaliteitsmerk!

De technisch gezien zeer functionele materialen zijn door rh+ in de loop der jaren in samenwerking met profwielrenners ontwikkeld. Als sinds de oprichting van het bedrijf staat het kwaliteitsmerk nauw in contact met profrenners. Ze willen hun producten hierdoor constant blijven ontwikkelen en nog beter aanpassen aan de wensen van wielrenners.

Alle rh+ producten hebben een merkspecifiek design dat het beste van stijl en performance combineert. Speciale waarde wordt door rh+ gehecht aan elegantie en de innovatieve materialen. rh+ biedt hierbij een bijna ongekende balans tussen Italiaanse stijl, design, innovatie en traditie voor hoogwaardige functionele kleding en onnavolgbaar comfort. Lekker warme thermobroeken of jerseys voor winter of luchtige, lichte zomerkleding in trendy kleuren - de elastische, nauwsluitende wielersport kleding van rh+ is vernieuwend en weet iedereen te overtuigen die het aantrekt.

Van de straten van de bekende Muro di Sormano of Ghisallo, die slechts enkele kilometers verwijderd zijn van de firma, tot tests in een windtunnel - de constante optimalisering van de producten en de passie voor de wielersport zijn diep in het DNA van het merk geworteld. In de ROSE online shop vind je een grote keuze uit bibshorts, jerseys met korte mouwen, shirts met lange mouwen, fietsbroeken en jerseys van hoogwaardig, Italiaans materiaal. Zowel voor dames als voor heren. Ontdek het assortiment van dit Italiaanse kwaliteitsmerk!