Shock Absorber
TIJDENS HET JOGGEN OF FIETSEN, DE SHOCK ABSORBER IS DE SPORT-BH VOOR ACTIEVE VROUWEN

Shock Absorber brengt datgene wat veel vrouwen zich tijdens het sporten wensen, samen. Hoogwaardige materialen, ergonomische pasvorm, veel ondersteuning en een chique, vrouwelijk uiterlijk maken de sport-BH’s tot een goede keuze bij nagenoeg elke sportieve activiteit.

Beweging is de sleutel tot een gezond lichaam maar op enkele plekken kan veel beweging juist het tegendeel bewerkstelligen, pijn veroorzaken, het materiaal ongewenst belasten en uitrekken. Om deze negatieve effecten tegen te gaan en vrouwen een sport-BH conform moderne en ergonomische standaard aan te kunnen bieden, ontwikkelde in 1994 een expertenteam van artsen, actieve sportsters en specialisten uit de kledingbranche met ondersteuning van de universiteit van Edinburgh de Shock Absorber. De primaire taak klinkt reeds door in de naam. Sport-BH’s van Shock Absorber reduceren de borstbeweging tot 78%. In de jaren daarop deed Shock Absorber nog meer onderzoek en gebruikte de eerste 3D borstbewegingsmeter om nog beter op de eisen van verschillende sporten in te kunnen gaan.

De Shock Absorber BH’s beschikken over een zachte en elastische onderborstband die veel draagcomfort garandeert. Ook aan de cups zelf is veel aandacht besteed, de meerdelige constructie met naadloos binnenwerk zorgt voor een aangenaam draaggevoel. Brede, gevoerde en verstelbare dragers en de met gel gevoerde rugsluiting zorgen ervoor dat de BH prettig zit.

Het assortiment van Shock Absorber beschikt over verschillende belasting- en dempingslevels. Door het brede aanbod aan kleuren en stijlen evenals de maatkeuze van A tot G vindt bijna elke vrouw de juiste BH. De ademende BH’s van Shock Absorber worden in de klassieke vorm maar ook als V-Neck aangeboden.