Solestar

zeer effectieve inlegzolen voor wielrenners en MTB-coureurs

Kleding

  • Sorteren:

0 zoekresultaten

Geen producten gevonden

DE INNOVATIEVE CARBON INLEGZOLEN VAN SOLESTAR
Solestar wil met zijn inlegzolen mens en machine nog enger met elkaar verbinden. De hightech carbonzolen optimaliseren door de gepatenteerde stabiliteitsdelta niet alleen de stand van de voet, ondersteunen en corrigeren een evt. verkeerde houding, maar ze zorgen ook voor een effectievere krachtoverdracht van de benen naar de aandrijving van de fiets. Daarmee kun je niet alleen je eigen prestatievermogen verhogen, de Solestar inlegzolen kunnen ook de positie van je voet corrigeren. Waar er in het verleden al speciale inlegzolen voor sporters waren, zijn deze nu door Solestar voor het eerst voor de fietssport geoptimaliseerd.

De ene voet is de andere niet, maar bij het trappen op de pedalen is er een houding van de voet die in gelijke mate de optimale krachtoverdracht bereikt, de normal-nulhouding, en de gewrichten ontziet. Zo worden de meest uiteenlopende voethoudingen met de Solestar inlegzolen in deze positie gebracht, het fundament voor een stabiele basis en de optimale lichaamshouding.

Het innovatieve en technisch volwassen concept werd in Berlijn uitgevonden en voortdurend opnieuw onderzocht. Ook de productie vindt in Duitsland plaats om de zeer hoge kwaliteit te garanderen. De zolen passen universeel in elk model schoen en zijn beschikbaar in alle gangbare schoenmaten.

>Naast de inlegzolen voor het fietsen op de weg biedt Solestar nu ook zolen die speciaal voor de eisen van mountainbikers zijn ontwikkeld. In vergelijking tot de zolen voor racefietsen zijn deze uitgerust met een dikkere demping en houden ook bij sprongen en ruw terrein stand door een algemeen hogere drukbelasting.

De hightech zolen van Solestar optimaliseren de houding van de voet van wielrenners en mountainbikers op een comfortabele manier en beloven meer gezondheid en plezier bij het sporten!