•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Locks by Squire

Squire is een traditierijk, Brits merk dat al sinds 1870 innovatieve sloten ontwikkeld. Inmiddels in de achtste generatie worden in het streven dieven een stap voor te zijn resistente en betrouwbare sloten ontworpen. Squire producten worden intensief getest, voldoen aan hoge veiligheidstandaards en derhalve door experts aanbevolen. Op alle producten, die ISO 9002 gecertificeerd zijn en aan CEN standaards voldoen, ontvang je tien jaar garantie. Het motto "Toughness guaranteed" gaat zonder meer op. In Groot-Brittannië is Squire marktleider op het gebied van veiligheids- en fietssloten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Wolverhampton.

Maar ook een traditierijk bedrijf moet nieuwe wegen inslaan en bij de tijd blijven. Met het Inigma beugelslot, het eerste intelligente sleutelloze fietsslot van Squire, kunnen fietsers hun slot via de smartphone bedienen. Het slot is dankzij de moderne elektronica extreem veilig en biedt veiligheid op het hoogste niveau. Bovendien is het het eerste slot met bluetooth-technologie waarvan de mechanische functionaliteit door Sold Secure is getest en een gouden zegel heeft ontvangen. Het Inigma beugelslot is de eerste stap op weg naar een nieuwe generatie fietssloten.

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.