SUPACAZ

Stijlvolle stuurlinten, bidonhouders en stuurdoppen uit Californië

Fietsonderdelen

  • Sorteren:

0 zoekresultaten

Geen producten gevonden

SUPACAZ oprichter Anthony Sinyard is de zoon van Specialized oprichter Mike Sinyard. Geboren Californië was hij als enthousiast surfer, skater en snowboarder gewend aan opvallende kleuren en patronen. Hij vroeg zich af waarom de meeste wielerkleding er voor zijn gevoel zo triest uitzag.


De SUPACAZ filosofie – Performance meets Style
Als UCI-prof was Sinyard op zoek naar een merk dat de kleurrijke designs, patronen en style aanbod, die hij uit de surf- en skatesport kende. Aangezien hij nergens iets vond, besloot hij in 2010 zijn eigen merk op te rechten. De naam voor het trendy merk is een afkorting voor ‘Super Casual Performance and Style’ – dat moest de fundamenten voor SUPACAZ worden.


Het SUPACAZ assortiment – van stuurlint tot bidonhouder
Het Californische merk werd in 2013 vooral bekend door het Super Sticky Kush stuurlint, dat wereldwijd met opvallende kleuren en designs racefietsen opfleurde. Het assortiment omvat inmiddels veel meer. Naast stuurlinten biedt SUPACAZ ook handvatten, stuurdoppen, ahead kappen en bidonhouders in talloze verschillende kleuren die performance en style met elkaar weten te combineren.