suplest

Zwitserse fietschoenen voor op de racefiets, MTB en trekkingfiets

Kleding

  • Sorteren:

0 zoekresultaten

Geen producten gevonden

Nauwkeurig als een klok – fietschoenen uit Zwitserland
In 2007 richtten Robert Gehrig en Daniel Balmer in Bern het merk suplest op. De gepassioneerde wielrenners zijn zowel op de weg als op de trail bezig met hun hobby: wielersport en schoenen. „Shoes made by Bikers“ is hun motto en bij het ontwikkelen van de fietschoenen gelden de volgende drie principes: Premiumness, Swissness en eenvoud. Zwitserland staat sinds jaar en dag voor kwaliteit, als het nu gaat om kaas, chocolade, medicijnen of technologie. suplest werkt er dagelijks aan dat Zwitserland ook synoniem staat voor zeer hoogwaardige fietsschoenen.

Premium schoenen voor wielerfans
suplest houdt niet van mainstream – hier wordt elke schoen bewust gepland en met oog voor detail geproduceerd. Het merk wil geen trends volgen, maar als premium merk de beste materialen gebruiken, de beste pasvormen ontwikkelen en de beste schoenen produceren. suplest is anders en wil accenten zetten. Naast de hoge kwaliteit van de schoenen is ook de eenvoud in design en functionaliteit een principe. Niemand houdt ervan als het complex wordt – daarom worden bij suplest de belangrijkste functies op de voorgrond gesteld en met fraaie details afgerond.

Optimaal op het gebruiksdoel afgestemde raceschoenen en MTB-schoenen
De naam suplest is een combinatie van twee componenten. Het Franse ‘souplesse‘, voor een uiterst efficiënte trainingsvorm waarbij met kleine, snelle pedaalbewegingen wordt getraind, en het Engelse ‘supples’ dat zoveel betekent als soepel en flexibel. Het assortiment wielerschoenen van suplest biedt een uitgebalanceerde mix van hoogwaardig materiaal, een functioneel afgestemde zool voor een nog betere krachtoverbrenging en comfortabel draagcomfort voor optimale prestaties op de fiets. Het Zwisterse bedrijf maakt lichte race- en MTB-schoenen met een optimale krachtoverbrenging en pasvorm. De Road Series voor raceschoenen, de Cross Country Series voor de trail en de Offroad Series met stroeve SUPtraction zool voor het gebruikt bij trekking en MTB.