•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

The Beam
Veiligheid voor fietsers

Het Frans-Zuid-Koreaanse merk heeft hoge doelen voor ogen. Het bedrijf will fietsers in het verkeer beschermen en waar mogelijk zelfs levens redden. Daarvoor hebben de geënageerde medewerkers toonaangevende producten en technologieën op het gebied van fietsaccessoires ontwikkeld.

TheBeam – passie meets design
Een bonte mix van medewerkers met ervaringen op het gebied van industrie, mode, grafic design, CAD, polymeeringenieurs, marketeers, merkboodschappers en de grote passie van de medewerkers voor de wielersport zorgen ervoor dat het merk sinds de oprichting in 2005 constant met hoogwaardige producten weet te overtuigen. De innovatieve productideeën en oplossing hebben wereldwijd opzien gebaard. Naast onderscheidingen en prijzen op het gebied van veilgigheid, design, innovaties en business kon TheBeam ook de begeerde red dot award in ontvangst nemen.

TheBeam – producten voor wielersporters
In het assortiment van het populaire merk vind je naast achteruitkijkspiegels voor mountainbikers en racefietsen ook fietsverlichting en accessoires voor alles rondom de fiets. Bekijk de TheBeam producten met een extra aan veiligheid voor elke fietser.