THULE

Hoogwaardige fietsendragers en fietskarren voor comfortabel transport

Fietsaccessoires

Wat de bagagedrager aan de fiets is, dat zijn de Thule fietsdragers voor het fietstransport met de auto. Het merk is in 1942 in Zweden opgericht en tegenwoordig bekend vanwege de dragers waarmee fietsen veilig en perfect verpakt getransporteerd kunnen worden. De Thule Group is momenteel marktleider. De basis voor deze voortrekkende rol is het grote aanbod aan fietsdragers voor op de auto, bijv. voor op de trekhaak, de achterklep of het dak. Met deze artikelen zijn alle soorten fietsen comfortabel, eenvoudig en veilig naar het gewenste doel te vervoeren: mountainbikes, BMX-fietsen, trekkingfietsen, citybikes en natuurlijk ook kinder- en jeugdfietsen. Thule is de juiste partner voor het transport van tweewielers. Welk doel je ook maar voor ogen hebt, als prof of hobbyist.

Fietstransport op de auto met de Thule fietsdragers
De Thule fietsdragers kunnen op verschillende posities op de auto worden ingezet. Zo is het mogelijk je fiets op een dakrail te bevestigen. Een laag gewicht maakt een eenvoudige montage van de fiets mogelijk. Framehouders houden de fiets in positie zodat je hem snel kunt bevestigen. Rubberen pads beschermen de fiets en de velgen ook bij hoge transportsnelheden. Snelspanners vereenvoudigen het bevestigen en afnemen van de fiets. De verschillende modellen maken het mogelijk fietsen in verschillende maten te bevestigen en te transporteren. Het meenemen van fietsen met een hoog gewicht is ook eenvoudig. Bij alle artikelen is maximale veiligheid gegarandeerd, ook waar bij het transporteren van fietsen op het dak de fiets aan hoge luchtweerstand wordt blootgesteld.

Fietsaccessoires van Thule, fietsdragers met een uitstekende kwaliteit en functionaliteit
Thule fietsdragers blinken uit door de hoge kwaliteit en optimale functionaliteit. Wie kiest voor een model van dit fietsmerk, kan meerdere fietsen comfortabel, eenvoudig en veilig bevestigen en op de plaats der bestemming net zo simpel weer verwijderen. Fietsen die een grote wielbasis hebben, kunnen zeer flexibel getransporteerd worden omdat de Thule fietsdragers met uittrekbare velghouders en achterlichten zijn uitgerust. Bovendien is er van het Zweedse wielermerk ook een groot assortiment aan accessoires voor de wielersport. Je vindt er onder andere spanbanden, roadbike adapters, dakdragers, adapters enz. Een langere fietstocht of een fietsvakantie kan met de producten van Thule veilig beginnen – aan het eind van de reis kunnen alle bevestigde fietsen met enkele handelingen weer eenvoudig van de fietsdrager genomen worden.