•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Thule Chariot

Sinds de oprichting van de firma in 1942 volgt het Zweedse bedrijf Thule de missie om de wereld dichter bij zijn klanten te brengen en ervoor te zorgen dat ze plezier in het leven hebben. Eén gedachte staat voor uit diverse landen stammende medewerkers op de voorgrond: actieve gezinnen en outdoorfans bij hun activiteiten ondersteunen. Thule helpt om uitrusting veilig, eenvoudig en met stijl te transporteren zodat klanten een onbegrensd, actief kunnen leiden – in de stad of in de natuur. Het doet niet ter zake om welke passie, welke motivatie, welk doel of welke uitrusting het gaat: Thule wil zijn klanten helpen om hun actieve leven ten volle te benutten.

Kinderen doen altijd mee
Uitrusting veilig, eenvoudig en stijlvol transporteren zodat de klanten zoveel mogelijk een onbegrensd, actief leven kunnen leiden; dat is het doel. Net zo belangrijk is een andere basisgedachte: de passende uitrusting voor kinderen. Of je nu wilt fietsen, wandelen of langlaufen: Thule ontwikkelt robuuste, veilige en stijlvolle kindertransportsystemen (bijv. kinderfietsaanhangers of jogging sets) voor de kleintjes, zodat gezinnen in elk seizoen en op elke plaats samen van hun actieve leven kunnen genieten.

Veilig onderweg
De voor Thule ontwikkelde producten voldoen aan de internationaal erkende veiligheidsnormen of overtreffen deze zelfs. Vooral door strenge, interne testprojecten kan worden gegarandeerd dat de producten de zwaarste omstandigheden weerstaan en volwassenen en kinderen steeds veilig onderweg zijn.

Praktisch, gebruiksvriendelijk, passend
De Thule producten worden ontworpen door outdoorfans die er zelf veel waarde aan hechten dat producten praktisch en gebruiksvriendelijk zijn. Bovendien moeten de Thule artikelen perfect bij de klant, diens kinderen en actieve leven passen – of je met een baby onderweg bent of als het kind zelf al kan lopen. Bij het wandelen, joggen of langlaufen: de kindertransportsystemen van Thule leveren uitstekende prestaties en bieden veel mogelijkheden zodat jonge gezinnen in elk seizoen kunnen genieten van diverse activiteiten. 5 activiteiten, 4 seizoenen, 1 product.