Topeak
Wielersportartikelen met intelligente innovaties voor meer fietsplezier

De Topeak producten zijn innovatief, doordacht en zien er ook nog eens goed uit. Het gebruiksgemak en de diverse mogelijkheden zijn een verrijking voor de wielerwereld. Van compacte minitools tot handige tassen is er voor ieder wat wils.

#preparetoride #buildforefficiency

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

Slimme innovaties en een hoge kwaliteit kenmerken al 25 jaar het merk Topeak. Doordachte functies en het design zijn op de wensen van fietsers afgestemd.

De producten van Topeak worden regelmatig onderscheiden, ze weten zowel toerrijders als ambitieuze racers te overtuigen. Voor in je rugzak, op de fiets, thuis of in de werkplaats.

Topeak - Praktisch, duurzaam en met oog voor detail

De nieuwe minipompen van Topeak overtuigen door hun Twin Turbo en Dual Action pomptechnologie. Deze techniek maakt het mogelijk MTB-, race- en trekkingbanden met hoge druk snel en krachtensparend op te pompen. De hoogwaardige aluminium cilinder en de geïntegreerde stofkap maken de Topeak pompen onmisbaar tijdens jouw fietstochten.

De minitool met 21 functies en een nagelnieuw design. De body is gemaakt van fiberglas composiet en de gereedschappen van chroom-vanadium staal. Functionaliteit is onder alle weersomstandigheden gegarandeerd: van kettingpons tot binnenzeskantsleutel dekt de minitool alle toepassing af.