•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Triaction by Triumph
Functioneel ondergoed voor vrouwelijke sporters

Triaction by Triumph is een merk van de bekende firma Triumph. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd lingerie en bodywear. Triaction by Triumph is verantwoordelijk voor functioneel ondergoed bij vrouwelijke sporters. Innovatieve technologiëen die ideaal op sportieve eisen zijn afgestemd, een uitstekende pasvorm, functies, draagcomfor ten een trendy design kenmerken het sportondergoed van Triaction by Triumph.

Van korset tot sport-BH

Alles begon in 1886 toen korsetmaker Johann Gottfried Spiesshofer en handelaar Michael Braun samen korsetmakerij Spiesshofer & Braun oprichten. In een kleine schuur in Heubach ontstonden met slechts zes naaimachines en zes personeelsleden de eerste korsetten. In 1902 droeg de firma de naam ‘Triumph’ – naar de Arc de Triomphe in Parijs. Het assortiment werd telkens uitgebreid. Waar eerder korsetten gemaakt werden, ontstaan nu bh’s, sport-bh’s, onderbroeken, shapewear enz. Het globale succesverhaal maakt Triumph tot een marktleidende partij in de productie en levering van moderne en van actuele innovaties voorziene dessous.

Groot assortiment voor elke tak van sport

Sport-bh’s zijn voor verschillende toepassing verkrijgbaar in low, medium, high en extreme. Ze combineren een optimale ondersteunende functie die speciaal op de sportief gebruik is afgestemd met ademend vermogen en hoogwaardige materialen. De juiste mix voor dagelijks gebruik tijdens een van jouw tochten of in de fitnessstudio.