Triple2
Duurzame fietskleding voor forensen en hobbyrenners

De firma Triple2 Sportswear is gevestigd in München en wird in 2010 opgericht. Oprichter Matthias Dreuw profiteerde van al zijn ervaringen die hij als testredacteur voor fietskleding had opgedaan om de ideale bikewear te ontwikkelen. Het merk werd gedoopt met de naam Triple2, genoemd naar de populaire trail met nummer 222 aan het Gardamaeer.

Lifestyle meets duurzaamheid

Het bijzondere aan de kleding van Triple2? Het merk maakt kleding die zowel voor sport als voor je vrije tijd en het werk geschikt is. Milieuvriendelijkheid en urban lifestyle zijn de uitgangspunten voor de innovatieve forma. Daarom zijn de meeste gebruikte materialen van een natuurlijke oorsprong, recyclebaar of met een zegel (bluesign of Ökotex) gecertificeerd. 80% van de materialen wordt in Europa geproduceerd. De korte transportwegen zorgen voor een lagere belasting van het milieu en minder CO2 uitstoot. 
 
Bikewear voor doordeweeks en tijdens het sporten

Trendy designs, voor sport en doordeweeks gebruik geschikte materialen en duurzaamheid – de Triple2 kleding is ecologisch en sociaal verantwoorde outdoor- en fietskleding voor alle forensen en hobbyrenners die waarde hechten aan een hoge kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Ontdek ons grote assortiment aan jassen, broeken, shirts en meer van dit trendy merk.