•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Triple2
Milieubewuste Bike Wear

Nieuwe hoogwaardige fietskleding nodig? Bij Triple2 vind je stijlvolle, duurzame en fair geproduceerde bike wear – 100% made in Europe.

Triple2 werd in 2010 in München opgericht en produceert – uitsluitend in Europa – fietskleding in een tijdloos design waarbij hoge eisen aan de functionaliteit worden gesteld.

Met Triple2 producten rij je stijlvol naar je werk en stap je na de kantoorstress meteen weer op de fiets. Triple ontwikkelt kleding die zowel in de stad als in de natuur niets te wensen over laat. Waterdicht of geschikt voor dagelijks gebruik? Triple2 producten zijn van kop tot teen doordacht, tijdloos mooi en duurzaam ontworpen.

Naast de hoge eisen aan design en kwaliteit let triple2 op een milieuvriendelijke productie en faire productieomstandigheden. Duurzaamheid en eerlijkheid zijn voor Triple2 geen trend, maar een must. Het volstaat voor Triple2 niet om alleen duurzame materialen te gebruiken. Het bedrijf houdt van uitdagingen en gebruikt daarom hernieuwbare grondstoffen en gerecyclede materialen uit Europa.

De producten mogen mensen niet benadelen: bij het kleuren van de stoffen in Italië of het verzorgen van de logistiek in München: Triple2 kiest voor eerlijke betaling en arbeidsvoorwaarden.

Triple2 is meervoudig onderscheiden, o.a. met de begeerde Eurobike ‘Gold’ Award.

Triple2
Milieuvriendelijke lifestyle bikewear

Het merk Triple2 sportswear is gevestigd in München en werd in 2010 opgericht. Oprichter Matthias Dreuw greep terug op al zijn ervaringen uit zijn carrière als testredacteur voor wielerkleding om de ideale bikewear te ontwikkelen. Het merk werd gedoopt met de naam Triple2, benoemd naar zijn lievelingstrail met nummer 222 aan de Gardasee.

Lifestyle meets duurzaamheid
Het bijzondere aan de kleding van Triple2 is dat het merk fietskleding aanbiedt die zowel geschikt is voor werk en vrije tijd. Milieuvriendelijkheid en urban lifestyle staat vooraan bij het innovatieve bedrijf. Daarom hebben de meeste gebruikte materialen een natuurlijke oorsprong, zijn ze recyclebaar of voorzien van een zegel (bluesign of Ökotex). 80% van de materialen wordt in Europa geproduceerd. De kortere transportwegen zorgen voor een lagere belasting van het milieu en minder CO2-uitstoot.

Bikewear voor sport en dagelijks gebruik
Trendy designs, materialen voor sport en dagelijks gebruik en duurzaamheid – de Triple2 kleding is ecologisch en sociaal verantwoorde outdoor- en fietskleding voor forenzen en vrijetijdsrenners die veel waarde hechten aan kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan geschikte jacks, broeken, shirts enz. van het trendy merk.

Hoe gerecyclede vissersnetten hoogwaardige jerseys worden

Wat uitgerangeerde visnetten met wielerjerseys te maken hebben? Heel simpel: Triple2 eco bike wear produceert eerlijke en duurzame kleding die uitsluitend in Europa wordt geproduceerd. Hierbij wordt Econyl gebruikt dat uit gerecyclede visnetten en textielafval wordt gemaakt en uitstekend geschikt is als jerseymateriaal. Het is licht, droogt extreem snel, is bestand tegen chloor en zout water en heeft hoge uv-bescherming. Bovendien kiest voor natuurlijke, functionele stoffen zoals hennep, merinowol en gerecycled polyester – zelfs oude wijnkurken krijgen bij triple2 in de corkshell-producten een twee leven.

Bikewear voor sport en dagelijks gebruik

Trendy designs en materialen voor sport en dagelijks gebruik – de Triple2 kleding is ecologisch en sociaal verantwoorde fietskleding voor forenzen die waarde hechten aan een hoge kwaliteit en milieuvriendelijkheid.