•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Tunap Sports
Passie voor sporter en materiaal

Hoogwaardige reiniging…

Hoogwaardige reiniging voor jouw materiaal – daaraan wil Tunap Sports een bijdrage leveren. De dochterfirma van de internationaal actieve Würth groep uit München is sinds 2015 op de markt van reinigings- en onderhoudsproducten actief.
 
…voor de fiets

Tunap Sports wil alle fietsfanatiekelingen met zijn onderhoudsproducten voor de fiets iets extra’s bieden. Want iedereen die elke dag meerdere kilometers aflegt, van forenzen en hobbyisten tot profs hebben een soepel lopende en betrouwbare fiets nodig. Ze weten ook dat regelmatig onderhoud van de fiets de houdbaarheid ten goede komt.

Parallel aan de ontwikkeling van de hoogwaardige onderhoudsproducten rondom de fiets hebben de ontwikkelaars van Tunap Sports waarde gehecht aan een goede doseerbaarheid en spaarzaam gebruik. Tunap producten zoals reinigers van de aandrijving, de verende voorvork en de remmen beschikken derhalve over aanhechtende eigenschappen die hardnekkig vuil losmaken. De capillaire buisjes zorgen ervoor dat het product direct op de betreffende plek wordt aangebracht. Tunap reininger en kettingolie wordt geleverd met een penseel voor direct en effectief gebruik. En met de biologisch afbreekbare Tunap e-bike reiniger wordt onderhoud van kwetsbare e-bikes kinderspel.