UYN

Het bekijken en leren van de natuur leidt vaak tot de beste ideeën. De natuur is de inspiratiebron van de designers van UYN, die met hun artikelen sporters een natuurlijke vrijheid en lichtheid willen bieden en optimale voorwaarden voor alle sportieve prestaties willen creëren.


Unleash your nature – de naam is zowel het doel als de motivatie bij de productie van functioneel ondergoed voor allerlei sportieve activiteiten. De door de Italiaanse firma Trèrè Innovation gebruikte technologieën zijn overgenomen uit de natuur en ondersteunen jou op je sportieve grenzen te verkennen en nieuwe krachten te ontketenen. Kleding van UYN betekent echter ook comfort en ontspanning – na de training of een succesvolle wedstrijd.


Zodra de kleding warmte niet vasthoudt, hitte reflecteert, verkoelend is en wrijving reduceert – dus als je als het ware niet merkt wat je draagt – dan voldoet het aan de hoogwaardige kwaliteitseisen van UYN. Tegelijkertijd is de kleding meer dan alleen ondergoed of sokken – het is een vleug aangename natuur die jouw sportieve ambities ondersteunt.