Zoggs

Zoggs duikbrillen voor triatleten

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

1 zoekresultaten

Het merk Zoggs kan in de triatlonwereld op steeds meer populariteit rekenen. Vanaf begin jaren ‘90 produceert het bedrijf duikbrillen van hoge kwaliteit waarmee triatleten over de hele wereld aan de start verschijnen. Het assortiment van het in Sydney opgerichte bedrijf is met de loop der tijd enorm uitgebreid. Tegenwoordig worden de brillen onder extreme omstandigheden wereldwijd gebruikt en helpen ze sporters bij het behalen van topprestaties.

Fietsaccessoires van Zoggs – toebehoren voor de triatlon
Naast brillen voor triatleten zijn er van Zoggs nog meer handige producten die tijdens de wedstrijd op de fiets, op de weg of in het water gebruikt worden. Handig is bijvoorbeeld de accessoire-tas waarin allerlei sportartikelen opgeborgen kunnen worden. Voor het zwemmen zijn er speciale neusklemmen of oordopjes die comfortabel zitten. Wie zich bij de triatlon op de fiets al heeft ingespannen, weet zich in het water ondersteund door de producten van Zoggs. Atleten van wereldklasse hebben met Zoggs een merk dat in de drie triatlondisciplines een grote keus aan kwaliteitsproducten aanbiedt.

Triatlonaccessoires van Zoggs – topprestaties in extreme situaties
Zoggs brillen zijn sinds hun entree op de markt in 1992 bekend vanwege hun hoge kwaliteit. De pasvorm is voor het succes van de sporter van groot belang en daarom worden de brillen in extreme situaties en gedurende een langere periode getest. De succesvolle samenwerking met bekende triatleten bewijst dat de Zoggs producten aan zeer hoge eisen voldoen.