ZOOT

Triatlon accessoires van de specialist – mobiliseer al je krachten

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

1 zoekresultaten

Kona. Hawaii. 1983. De geschiedenis van ZOOT begint in de directe omgeving van de IRONMAN triatlon World Championship. Met als doel innovatieve en fraaie wetsuits, schoenen, tri-tops, shorts, suits en rugzakken voor jongens en meisjes te ontwerpen die alles willen geven. Oprichtster, tegenwoordig kunstenares, Christal Nylin bedacht destijds de details en ontwikkelde shorts met geïntegreerde broekzemen en tweedelige race-suits voor de elite van de Ironman. Natuurlijk in kleurrijk Lycra.
 
Slimme functionele multisportkleding 
Zodat jij je als triatleet volledig op het parcours kunt concentreren: de ZOOT tri-tops beschikken over een flexibele pasvorm, voldoende luchtcirculatie door geïntegreerde mesh-inserts en achterzakken voor het opbergen van repen. Ook heel belangrijk: de ZOOT sportkleding beschermt jou tegen gevaarlijke uv-straling als je aan de felle zon bent blootgesteld. Hoogwaardig materiaal uit Italië optimaliseert bij de functionele kleding het vochtmanagement op een comfortabele wijze. En de shorts zijn uitgerust met broekzemen. Zo kun je op de fiets probleemloos jouw krachten aanspreken en zit je tegelijkertijd ergonomisch op je zadel.

Veel functies en doordachte designs voor jouw persoonlijke triatlon doelstellingen
Het is niet zomaar een jack dat of broek die je tijdens de training of wedstrijd draagt. ZOOT produceert equipment voor ambitieuze athleten. De geïntegreerde details van de functionele kleding zijn gebaseerd op hun ervaringen. Zo kun jij je op de fiets, tijdens het hardlopen en bij het zwemmen telkens op jouw doelen concentreren – alleen jouw concurrenten worden door het in het oog vallende design van ZOOT Sportfashion afgeleid..