SKU
218839301
Abstract Product Id
27831
Concrete Product Id
99274

MET STRADIVARIUS HES racehelm

Artikelnummer: 218839301

-Tour 07/15: cijfer 9- -RoadBIKE 05/1: Testwinnaar- De STRADIVARIUS HES racehelm van MET biedt veel draagcomfort en effectieve ventilatie, ook tijde... Meer details

  • Kleur:  white/silver

59-62

Niet beschikbaar

i.p.v. € 169,95 € 121,00

Prijs incl. btw
excl. € 0,00 verzendkosten naar Nederland

Je staat op het punt het standaarmodel te bestellen.
Jouw configuratie wordt niet toegepast.
Indien je de geconfigureerde fiets wilt bestellen, klik dan hier.

Of wil je toch het standaardmodel bestellen?

Details

-Tour 07/15: cijfer 9-

-RoadBIKE 05/1: Testwinnaar-

De STRADIVARIUS HES racehelm van MET biedt veel draagcomfort en effectieve ventilatie, ook tijdens lange ritten. De HES CONSTRUCTION zorgt bij een val voor een gelijkmatige verdeling van de kracht over de volledige helmschaal om in een dergelijk geval effectieve bescherming te bieden. Comfortabele en wasbare interne pads zorgen tijdens elke rit voor een fris hoofd.

Details:
· gemaakt met IN-MOULD technologie
· HES CONSTRUCTION verdeelt de energie bij een val gelijkmatig over de volledige helmschaal
· polycarbonaat buitenschaal voor extra veiligheid
· aerodynamisch, superlicht en ademend riemsysteem
· SAFE-T ADVANCED verstelsysteem
· interne GEL O2 pad bij het voorhoofd
· reflecterende stickers en en logo’s
· gecertificeerd naar CE EN 1078 norm

Nummer van de fabrikant: 0.765.713

Gewicht: ca. 250 g (maat M)

IN-MOULD:
De binnenschaal wordt onder hoge druk en temperatuur onder de buitenschaal geschuimd om een volledig verbinding te bewerkstelligen. Daardoor is de helm zeer stabiel en licht.

HES CONSTRUCTION:
Het geraamte dat in de hoofdschaal is geplaatst, zorgt voor een verdeling van de punctueel inwerkende kracht over de volledige helmschaal. Daardoor wordt de kracht over de volledig schaal geneutraliseerd.

SAFE-T ADVANCED:
Het zeer lichte verstelsysteem bestaat uit een volledige ring die het hoofd niet gewoon tegen de voorkant van de helm drukt, maar effectief omsluit. Daardoor biedt de helm veel draagcomfort en dempt hij in het geval van een val. Het systeem is op de millimeter nauwkeurig in te stellen, in breedte en hoogte.

GEL O2:
De interne GEL O2 pads passen zich heel natuurlijk aan de individuele omvang van het hoofd aan. Ze zuigen zich niet met zweet vol, maar voeren het zweet naar de zijkanten waar het kan verdampen. Deze sneldrogende voering is antibacterieel behandeld om een hoog draagcomfort te bewerkstelligen.

Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

(0)

Alleen ingelogde klanten die het product gekocht hebben, kunnen het artikel beoordelen. Log in om een beoordeling te kunnen schrijven.