Abstract SKU
2702455
SKU
234404513
Abstract Product Id
145075
Concrete Product Id
694788
RAZER 2 MTB-schoenen
RAZER 2 MTB-schoenen
RAZER 2 MTB-schoenen
RAZER 2 MTB-schoenen
RAZER 2 MTB-schoenen
RAZER 2 MTB-schoenen

northwave RAZER 2 MTB-schoenen

132,13 €

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234404513

Kleur dark grey

Maat

Maattabel
Details

De RAZER 2 mountainbikeschoenen van northwave bieden precies de juiste hoeveelheid tractie en krachtoverbrenging, evenals een uitstekende, nauwsluitende pasvorm die niet verschuift. Door de precieze S.L.W.3 SYSTEM draaisluiting kan de schoen op de millimeter nauwkeurig worden afgesteld. De XC 10 composietzool zorgt voor optimale grip, zelfs op gladde ondergronden.

Details:
• MTB-schoenen voor heren met XC 10-zool met strategisch geplaatst profiel voor maximale tractie en uitzonderlijke slijtvastheid
• BIOMAP UNIBODY bovenstof met strategisch geplaatste inzetstukken van mesh en ultradunne verstevigingen voor een goed ademend vermogen en maximale stabiliteit
• heat sealed TPU-versterkingen rond tenen en hak voor extra bescherming
• nauwkeurige S.L.W.3 SYSTEM draaisluiting voor een tot op de millimeter nauwkeurige aanpassing
• extra klittenbandsluiting
• REGULAR FIT pasvorm

Technische gegevens:
• stijfheidsindex zool: 10.0
• compatibel met MTB-pedaalsystemen, die schoenplaatjes met SPD-norm (2-gaats-standaard) gebruiken, zoals: Shimano SPD, Time ATAC, CrankBrothers, CrankBrothers Race, Look MTB, Xtreme MTB, Wellgo MTB. Ook geschikt voor indoor-trainers in fitness-studio‘s etc.
• gewicht: ca. 360 g (per schoen, maat 42)

Eigenschappen:
• krachtoverbrenging: 5 uit 8
• lichtheid: 5 uit 8
• ademend vermogen: 6 uit 8
• grip: 5 uit 8
(index van fabrikant van 0 tot 8, dient puur ter oriëntatie binnen het Northwave MTB-schoenenassortiment)

ROSE adviseert je de schoenen een maat groter te bestellen.

Leveringsomvang:
• 1 x northwave RAZER 2 mountainbikeschoenen (paar)

Highlights & technologieën:

BIOMAP UNIBODY:
Een technologie van enkelschaals, thermogelast bovenmateriaal: dit speciale northwave bovenmateriaal met microperforaties en warmgelaste beschermende inzetstukken helpt drukpunten te verminderen en biedt een optimale pasvorm, ondersteuning, elasticiteit, ademend vermogen, bescherming en comfort.

REGULAR FIT:
Door het opmeten van talloze wielervoeten, heeft NORTHWAVE een pasvorm ontwikkeld die een optimale krachtoverbrenging op de pedalen garandeert. Het teengedeelte biedt voldoende ruimte, de wreef en het speciale, nauwsluitende design rond de hak houden de voet bij elke pedaalomwenteling in de juiste positie.

SLW3 SYSTEM SLUITING.:
De aan de schoen aangebrachte Speed Lace System sluiting biedt optimale ondersteuning, zorgt ervoor dat de voet stevig zit en is snel en functioneel: sluiten en openen van de schoen met slechts enkele handelingen. De draaisluiting maakt een op de millimeter nauwkeurige aanpassing mogelijk. De sluiting kan in stappen of volledig worden geopend.

XC 10:
Een zool met performance en een laag gewicht door het gebruik van een ultra-stijve compound met een minimalistisch design. Verschillende materialen zijn gebruikt precies waar ze nodig zijn voor een maximale krachtoverbrenging. Strategisch geplaatste TPU inlays zorgen voor optimale tractie en robuustheid.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
80222013-89
GTIN:
8030819298659
Schoenfeatures:
Draaisluiting, Klittenbandsluiting
Beoordelingen 1
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.

(1)

Artikel beoordelen

RAZER 2 MTB-schoenen

Kleur: 
black/forest
Maat:
48
Mir hat die Größe 48 ganz gut gepasst, mit dem Klettverschluss vorne konnte ich den Vorderfußbereich aber überhaupt nicht enger machen.