Abstract SKU
2698075
SKU
231225801
Abstract Product Id
140804
Concrete Product Id
581797
Voorraad beperkt
ENCODER sportbril
ENCODER sportbril

OAKLEY ENCODER sportbril

142,30 €

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 231225801

Kleur polished black w/prizm field

Maattabel
Details

Als onderdeel van de KATO collectie heeft de ENCODER sportbril van OAKLEY dezelfde designtaal en valt hij op met de immense lens met een enorm gezichtsveld dat perifere waarneming ondersteunt. OAKLEY's unieke HDO+ technologie en innovatieve PRIZM lenzen bieden een unieke visuele ervaring vol levendige kleuren en sterke contrasten. Het lichte O-MATTER, de UNOBTANIUM uiteinden van de pootjes en de verstelbare neusvleugels zorgen voor een gestroomlijnde pasvorm, een goede grip en een comfortabele pasvorm. Dit maakt de ENCODER tot een ultieme sportbril voor een breed scala aan activiteiten.

MONTUUR:
• DRIE-PUNT-DESIGN
• robuust en veel draagcomfort dankzij vederlichte, robuust O-MATTER-montuurmateriaal
• neuspads van UNOBTAINIUM-materiaal voor en goede pasvorm en houvast
• wijd zichtveld door HIGH WRAP SHIELD en EXTENDED FIELD

LENZEN:
• functioneel sportontwerp met geoptimaliseerde dekking, gezichtsveld en bescherming
• uv-bescherming
• HIGH DEFINITION OPTICS technologie voor zicht in hd-kwaliteit
• contrastversterkende PRIZM technologie

Een etui wordt meegeleverd.

De zonnebril voldoet aan verordening (EU) 2016/425 en de geharmoniseerde standaard-norm EN ISO 12312-1:2013/A1:2015

Modelinformatie:
matte black w/prizm road:
• montuurkleur: matte black
• lenskleur: PRIZM Road

polished black w/prizm field:
• kleur montuur: polished black
• lenskleur: PRIZM field

matte black w/prizm black:
• montuurkleur: matte black
• lenskleur: PRIZM black

matte carbon w/prizm 24k:
• kleur montuur: matte carbon
• lenskleur: PRIZM 24k

DRIE-PUNTEN-DESIGN:
Het OAKLEY drie-punten-design zorgt ervoor dat het montuur het gezicht alleen op de neusbrug en de slapen raakt. Hierdoor biedt het meer comfort, performance en een nauwkeurige uitlijning van de lenzen. De montuurgeometrie zorgt voor een maximaal perifeer zichtveld.

O-MATTER:
Het duurzame, lichte en tegelijkertijd aangenaam te dragen O-MATTER montuurmateriaal optimaliseert de bescherming en zorgt tegelijkertijd voor een flexibele pasvorm.

UNOBTAINIUM:
Hydrofiel materiaal, dat voor neuspads en uiteinden van pootjes wordt gebruikt. Het wordt stroever als het vochtig wordt (door bijv. zweten) en zorgt voor optimale houvast.

HIGH DEFINITION OPTICS:
OAKLEY heeft High Definition Optics (HDO) ontwikkeld. Daarachter zit een reeks van zelf ontwikkelde, gepatenteerde lenstechnologieën, die voor een speciale optische nauwkeurigheid en echtheid van het zicht zorgen. De HDO-technologie staat echter niet alleen voor precisie. Hij staat ook voor innovaties op het gebied van schokbestendigheid. HDO voldoet aan compromisloze veiligheidsnormen en filtert 100% van al het uv-licht. OAKLEY HDO beschermt de ogen en garandeert tegelijkertijd dat de visuele informatie zo nauwkeurig mogelijk in de hersenen aankomt.

PRIZM:
De PRIZM lenstechnologie vergroot contrasten en verfijnt het zicht voor verschillende sporten en omgevingen. De lenzen zijn geschikt voor vele lichtverhoudingen waardoor het wisselen van de lenzen overbodig wordt.

PRIZM ROAD:
PRIZM is OAKLEYs lenstechnologie, die door nauwkeurige afstemming van de lenskleur met het complete lichtspectrum de zichtverhoudingen voor specifieke sporten en activiteiten optimaliseert. Door de nadruk te leggen op kleuren waarop het oog heel gevoelig reageert, verbetert PRIZM het zicht en de veiligheid tijdens de sport. Door het gebruik van speciaal gemaakte lenstinten is de OAKLEY PRIZM technologie in staat lichtverstrooiing, dat het zicht beïnvloedt, te filteren en de kleuren die voor een optimale performance/optimaal zicht nodig zijn, te accentueren. De PRIZM technologie is een nauwkeurige fijnafstemming die speciaal is ontwikkeld voor specifieke sporten en activiteiten. Zo worden details versterkt en ontstaat er een geopimaliseerd zicht.

PRIZM ROAD lenzen helpen duursporters kleine wijzigingen in de structuur van de weg te herkennen en hindernissen sneller waar te nemen. Hierdoor kunnen ze sneller reageren en topprestaties leveren. De lenzen verbeteren het contrast op de weg zodat hindernissen als stenen en gaten in de weg snel worden herkend en de renner zich veilig voelt. De lenzen bieden een beter zicht bij fel licht maar ook in de schaduw. Witte en gele wegmarkeringen zijn goed zichtbaar en verkeerslichten duidelijk feller. De kleuren van de hemel en het groen worden versterkt om de rijbeleving aangenamer te maken.
Lichtdoorlatendheid: ca. 20%

PRIZM BLACK:
PRIZM is geschikt voor vele situaties, heeft een grijze basistint en een effectieve lichtdoorlatendheid van ca. 11%. Deze lenstechnologie optimaliseert door nauwkeurige afstemming van de lenskleur met het complete lichtspectrum de zichtverhoudingen voor specifieke sporten en activiteiten. Door de nadruk te leggen op kleuren waarop het oog heel gevoelig reageert, verbetert PRIZM het zicht en de veiligheid tijdens de sport. Door het gebruik van speciaal gemaakte lenstinten is de OAKLEY PRIZM technologie in staat lichtverstrooiing, dat het zicht beïnvloedt, te filteren en de kleuren die voor een optimale performance/optimaal zicht nodig zijn, te accentueren. De PRIZM technologie is een nauwkeurige fijnafstemming die speciaal is ontwikkeld voor specifieke sporten en activiteiten. Zo worden details versterkt en ontstaat er een geopimaliseerd zicht.

De populairste lenskleuren zijn eveneens verkrijgbaar als contrastversterkende PRIZM lenzen. PRIZM BLACK is zeer veelzijdig.

Eigenschappen
GTIN:
888392557612
Artikelnr. van de fabrikant:
OO9471-0236
Lenstint:
Spiegelend, Getint
brilmontuur:
Randloos
Beoordelingen 2
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.

(2)

Artikel beoordelen

ENCODER sportbril

Kleur: 
matte carbon w/prizm 24K
Maat:
standaard

ENCODER sportbril

Kleur: 
matte carbon w/prizm 24K
Maat:
standaard