•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland
SKU
228083401
Abstract Product Id
53305
Concrete Product Id
467989

OAKLEY Holbrook R bril

(1)
(1)
Bestelnummer: 228083401

Adviesprijs € 162,00 110,83

Prijs incl. btw
excl. € 9,95 verzendkosten naar Nederland

Levertijd 3 -6 werkdagen

Je staat op het punt het standaarmodel te bestellen.
Jouw configuratie wordt niet toegepast.
Indien je de geconfigureerde fiets wilt bestellen, klik dan hier.

Of wil je toch het standaardmodel bestellen?

Details

De populaire OAKLEY Holbrook zonnebril is nu verkrijgbaar met wat rondere lenzen voor een trendy look. De slipvrije UNOBTAINIUM pads op de neus en de uiteinden van de pootjes zorgen voor een stevige pasvorm.

Details:

Montuur:
• stevig en comfortabel dankzij het vederlichte, robuuste O MATTER-framemateriaal
• trendy metalen pins en Oakley icons
• comfort, performance en nauwkeurige afstelling van de lenzen dankzij het DRIE-PUNTEN-DESIGN
• neuspads en uiteinden van de pootjes van UNOBTAINIUM-materiaal zorgen voor veel comfort en meer grip als je zweet

Lenzen:
• optische nauwkeurigheid en performance volgens ANSI Z87.1-normen
• de schokbestendigheid voldoet aan alle ANSI Z87.1-normen
• UV-bescherming dankzij PLUTONITE glas, dat 100% van alle UV-A-/UV-B-/UV-C-stralen en schadelijk blauw licht tot 400 nm. filtert
• HIGH DEFINITION OPTICS technologie voor zicht in HD-kwaliteit
• meerlaagse anti-reflectiecoating van IRIDIUM reduceert storende reflecties door omgevingslicht
• contrastversterkende PRIZM technologie

Modelinformatie:

matte black w/PRIZM black iridium
Montuur: matte black
Lenzen: PRIZM black iridium (lichtdoorlatendheid ca. 11%, filtercategorie S3, geschikt voor helder tot zeer helder licht, contrastversterkend)

black ink w/PRIZM jade iridium
Montuur: black ink
Lenzen: PRIZM jade iridium (lichtdoorlatendheid ca. 14%, filtercategorie S3, geschikt voor helder tot zeer helder licht, contrastversterkend)

polished clear w/PRIZM sapphire iridium
Montuur: polished clear
Lenzen: PRIZM sapphire iridium (lichtdoorlatendheid ca. 12%, filtercategorie S3, geschikt voor helder tot zeer helder licht, contrastversterkend)

walnut w/PRIZM black
Montuur: walnut
Lenzen: PRIZM black (lichtdoorlatendheid ca. 11%, Filtercategorie S3, geschikt voor helder tot zeer helder licht, contrastversterkend)

O-MATTER:
Het duurzame, lichte en tegelijkertijd aangenaam te dragen O-MATTER montuurmateriaal optimaliseert de bescherming en zorgt tegelijkertijd voor een flexibele pasvorm.

DRIE-PUNTEN-DESIGN:
Het OAKLEY drie-punten-design zorgt ervoor dat het montuur het gezicht alleen op de neusbrug en de slapen raakt. De montuurmaterialen combineren bovendien slijtvastheid en comfort met schokdemping, speciaal voor de prestatiesport. De montuurgeometrie zorgt voor een maximaal perifeer gezichtsveld.

UNOBTAINIUM:
Materiaal dat gebruikt wordt voor neuspads en uiteinden van de pootjes. Het wordt stroever als het vochtig wordt (door bijv. zweten) en zorgt voor optimale houvast.

PLUTONITE:
Een van de optisch puurste materialen die tegenwoordig voor brillen wordt gebruikt. Het maximaliseert de helderheid en de schokbestendigheid en filtert 100% van alle UVA-, UVB- en UVC-stralen en schadelijk blauw licht tot 400 nm. De UV-bescherming zit niet in een coating maar in het lensmateriaal zelf.

HIGH DEFINITION OPTICS:
OAKLEY heeft High Definition Optics (HDO) ontwikkeld. Daarachter zit een reeks van zelf ontwikkelde, gepatenteerde lenstechnologieën, die voor een speciale optische nauwkeurigheid en echtheid van het zicht zorgen. De HDO-technologie staat echter niet alleen voor precisie. Hij staat ook voor innovaties op het gebied van schokbestendigheid, die voldoen aan compromisloze veiligheidsnormen, en voor een 100% filtering van al het UV-licht. OAKLEY HDO beschermt de ogen en garandeert tegelijkertijd dat de visuele informatie zo nauwkeurig mogelijk in de hersenen aankomt.

IRIDIUM:
Deze hoogwaardige lenscoating van verhitte metaaloxiden zorgt voor een uitgebalanceerde lichtdoorlatendheid en reduceert verblinding. Het is in vele kleuren verkrijgbaar en optimaliseert het zicht bij praktisch alle soorten licht.

PRIZM:
De PRIZM lenstechnologie vergroot contrasten en verfijnt het zicht voor verschillende sporten en omgevingen. De lenzen zijn geschikt voor vele lichtverhoudingen wardoor het wisselen van de lenzen overbodig wordt.

PRIZM BLACK:
PRIZM is OAKLEYs lenstechnologie, die door nauwkeurige afstemming van de lenskleur met het complete lichtspectrum de zichtverhoudingen voor specifieke sporten en activiteiten optimaliseert. Door de nadruk te leggen op kleuren waarop het oog heel gevoelig reageert, verbetert PRIZM het zicht en de veiligheid tijdens de sport. Door het gebruik van speciaal gemaakte lenstinten is de OAKLEY PRIZM technologie in staat lichtverstrooiing, dat het zicht beïnvloedt, te filteren en de kleuren die voor een optimale performance/optimaal zicht nodig zijn, te accentueren. De PRIZM technologie is een nauwkeurige fijnafstemming die speciaal is ontwikkeld voor specifieke sporten en activiteiten. Zo worden details versterkt en ontstaat er een geopimaliseerd zicht.
De populairste lenskleuren zijn eveneens als contrastverbeterende PRIZM lenzen verkrijgbaar. PRIZM BLACK is ontwikkeld voor veelzijdige gebruiksmogelijkheden en biedt met zijn grijze tint een effectieve lichtdoorlatendheid van ca. 11%.

Eigenschappen

Artikelnr. van de fabrikant:
OO9377-1255
GTIN:
888392375995
Lenstint:
Getint, Spiegelend
brilmontuur:
Gesloten montuur
Beoordelingen (1)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)

(1)

Artikel beoordelen

Holbrook R bril

Kleur: 
polished clear w/prizm sapphire iridium
Maat:
standaard