Wurzelkraft multi-vegetabiel fijn granulaat

SKU
228911302
Abstract Product Id
121162
Concrete Product Id
506529
P.Jentschura

P.Jentschura

Wurzelkraft multi-vegetabiel fijn granulaat

(0)
(0)

Bestelnummer: 228911302

vanaf 36,75 €

Basisprijs: € 245,00 / kg

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Maat

Details

Een uitgebalanceerde voeding is tijdens het dagelijks leven met vaak weinig tijd niet zo eenvoudig. Jentschura WurzelKraft bevat belangrijke inhoudsstoffen uit meer dan 100 verschillende planten. Mineralen, vitamines, secundaire plantenstoffen, essentiële aminozuren en andere elementen zijn in optimale bio-beschikbaarheid aanwezig. De lijst met ingrediënten van WurzelKraft met een groot spectrum van de diversiteit van de natuur is lang. Hoe diverser je eet, hoe meer vitaal- en microvoedingsstoffen jouw lichaam op kan nemen. Het plantaardige fijn granulaat met harmonische, zoet-bittere smaak kan puur of met andere levensmiddelen en dranken gemengd worden. Ideaal voor muesli, smoothie, broodbeleg, pesto en dipps. Uit de segmenten van de voedselpiramide is, vooral bij sportactiviteiten, een volwaardig menuplan samen te stellen en met Jentschura WurzelKraft te combineren.

Details:
• plantaardige fijn granulaat om aan gerechten en dranken toe te voegen
• uit meer dan 100 verschillende planten
• met vruchten, pollen, kruiden en groente
• omnimoleculair levensmiddel uit de natuur
• uit gecontroleerde biologische landbouw (DE-ÖKO-064)
• uitgebalanceerde receptuur
• puur of als toevoeging aan gerechten en dranken
• geen suikers toegevoegd (bevat vanuit de natuur suikers)
• glutenvrij
• lactosevrij
• multi-vegetabiel
• consumptie: om te beginnen 1-2 TL WurzelKraft (ca. 3 g) innemen en na enkele dagen de dosis verhogen naar 3 x 2 TL per dag

Tip:
Jentschura WurzelKraft smaak uitstekend in fruchten- en groentesappen, vruchtenmoes, saladedressings, soepen en groentegerechten. Een prima aanvulling op Jentschura MorgenStund' gierst-boekweit-pap (bestelnr. 2289111).

Let op:
Om ervoor te zorgen dat vitaminen, enzymen, aminozuren en andere waardevolle inhoudsstoffen behouden blijven, wordt WurzelKraft pas aan het voedsel toegevoegd nadat het tot op consumptietemperatuur is afgekoeld.

Klik op de zwarte button voor ingrediënten en voedingswaarden.

Eigenschappen
Gebruik voor het sporten:
Ja
Gebruik na het sporten:
Ja
Vegetarisch:
Ja
Vegaan:
Ja
Glutenvrij:
Ja
Lactosevrij:
Ja
organic product:
Ja
Gebruik tijdens het sporten:
Nee
Proteïne:
Nee
Koolhydraten:
Nee
Coffeïne/guaraná:
Nee
Artikelnr. van de fabrikant:
0110
GTIN:
4260196684477
Beoordelingen (0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.