•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  header.usp-information.5

POC VENTRAL AIR SPIN
COOLNESS MEETS SPIN-TECHNOLOGIE

De POC VENTRAL is alleen geen geheime tip meer. Al zo veel renners hadden het geluk de lichte racehelm te kunnen dragen. En velen hebben hem aanbevolen. Vele exemplaren verlaten elk jaar het magazijn van POC.

Voor 2019 heeft het Zweedse merk de helm een facelift gegeven. De naam licht al een tipje van de sluier op: AIR + SPIN.

‘AIR‘ geeft aan dat de POC VENTRAL AIR SPIN vergeleken met het voorgangermodel wezenlijk meer ventilatieopeningen heeft. De ventilatie is in de windtunnel geoptimaliseerd, de ventilatiekanalen zijn nieuw gepositioneerd om voor een bijzonder goede ventilatie te zorgen. Een fraaie bonus: het nieuwe ventilatiesysteem is nog aerodynamischer, voelt nog prettiger aan en reduceert luchttrillingen.

Bovendien is de aerodynamische racehelm met de SPIN technologie uitgerust. In plaats van de klassieke binnenvoering vind je aan de binnenkant van de helm speciale paddings met geïntegreerde silicone pads. Deze zorgen niet alleen voor demping als je valt, maar kunnen de helm in zo‘n geval ook licht om het hoofd draaien. Daardoor wordt de hoeveelheid energie die naar het hoofd of van het hoofd gaat, vertraagd of verminderd en op deze manier hoofdletsel door rotatiekrachten verminderd.

Overtuig jezelf van de POC VENTRAL AIR SPIN en profiteer van de betere bescherming en ventilatie.