Q36.5 FIETSBROEKEN
Hoogwaardige kleding die het verschil maakt

De fietsbroeken van het kwaliteitsmerk Q36.5 zijn nieuw binnengekomen in de ROSE webshop. Het unieke, zelf ontwikkelde materiaal en de speciaal op gebruik op de fiets afgestemde pasvorm weten te overtuigen en maken enthousiasme los.

De perfecte combinatie van technische materialen en een productontwikkeling met oog voor detail brengen deze broeken aan de top. Draagcomfort, functionaliteit, pasvorm... hier klopt alles.

Het kenmerk van het innovatieve merk is de optimale lichaamstemperatuur. Die moet bij alle weersomstandigheden, tot het eind van je activiteiten op de fiets constant op een prettig niveau gehouden worden. Q36.5 heeft doel dit in het centrum van de productontwikkeling geplaatst. Voor optimaal prestatievermogen, van begin tot eind.

Q36.5 Kwaliteit made in Italy

In nauwe samenwerking met geselecteerde, eersterangs, Italiaanse partners uit de textielindustrie worden de wereldwijd meest functionele stoffen voor fietskleding ontwikkeld om atleten bij intensieve workouts zo goed mogelijk te ondersteunen.
Q36.5 verbindt materialen die je prestaties ondersteunen met een ergonomische pasvorm. De gebruikte stoffen worden passend bij het gebruiksdoel geselecteerd en het aantal naden ten gunste van efficiëntie en aerodynamica gereduceerd. Van naden aan de voorkant wordt bij alle modellen afgezien. Dit zorgt voor veel rekbaarheid en een volledig nieuw draaggevoel.
Het lage gewicht is een resultaat van het designproces en het streven producten te ontwikkelen die op het wezenlijk gereduceerd zijn.

Q36.5 FUSION + SUPER MOULDED pad

Bij de Salopette en Half Shorts wordt de FUSION broekzeem gebruikt. De meerlaagse schuimstof biedt voor elke zone een perfect afgestemde voering. In het voorste gedeelte is het elastische ca. 3 mm dikke bovenmateriaal van de schuimstof op maat gesneden en genaaid. Bij het achterste deel is de ca. 10 mm dikke schuimstof thermogevormd om een hogere dikte te bereiken.
De doorontwikkeling van de FUSION broekzeem is de SUPER MOULDED pad die in winterbroeken gebruikt wordt. In de intensief belaste zones is een tot 12 mm hoogwaardige schuimstof verwerkt, bij de vleugels is het een 3 mm geperforeerde schuimstof voor zeer goede ventilatie. De sneldrogende en ademende broekzeem is uitermate geschikt voor lange tochten.