•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering

Een absoluut afgerond geheel
De nieuwe ROSE systeemwielen van carbon

Aerodynamisch, super licht en buitengewoon stabiel: De ontwerpers van ROSE Bikes hebben anderhalf jaar aan de nieuwe carbon wielen RC-FIFTY en RC-FORTY gewerkt en het resultaat mag er wezen!

De ROSE wielset is met een gewicht vanaf 1350 gram ca. 100 gram lichter dan vergelijkbare producten maar presteren wat aerodynamica betreft vergelijkbaar. Ze wordt door professionals met de hand ingespaakt en de verwerking is zoals je dat van ROSE kent ‚made in Germany‘. De hoogwaardige naven van Newmen zijn ondanks het lage gewicht compromisloos stijf, de lagers gaan lang mee en de moderne vormen van de velg bieden zelfs bij sterke zijwind meer controle. En omdat de wielen voor schijf- of velgremmen zijn gebouwd, in 37 of 47 mm, kan je ze voor alle gebruiksdoelen inzetten - van gravel en race tot marathon. Bovendien zijn ze geschikt voor dagelijks gebruik, robuust en tubeless ready. Deze wielen zijn ook uitermate geschikt voor het gebruik van bredere banden.

De prijs is onverslaanbaar: De RC FORTY variant voor schijfremmen is verkrijgbaar vanaf € 1423,-, de RC FIFTY uitvoering voor velgremmen vanaf € 1525,-. ROSE Bikes geeft 2 jaar garantie op zijn wielen. Bovendien ontvangen klanten bij wie de wielen binnen 6 jaar door een ongeval of val beschadigd raken, 50 % korting op een nieuwe set wielen.