Abstract SKU
2713445
SKU
233305408
Abstract Product Id
157258
Concrete Product Id
631682
IBIO fietshandschoenen
IBIO fietshandschoenen
IBIO fietshandschoenen
IBIO fietshandschoenen
IBIO fietshandschoenen
IBIO fietshandschoenen
IBIO fietshandschoenen
IBIO fietshandschoenen
IBIO fietshandschoenen
IBIO fietshandschoenen
IBIO fietshandschoenen
IBIO fietshandschoenen
IBIO fietshandschoenen
IBIO fietshandschoenen
IBIO fietshandschoenen
IBIO fietshandschoenen
IBIO fietshandschoenen
IBIO fietshandschoenen

ROECKL IBIO fietshandschoenen

30,45 € Adviesprijs € 39,95

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 233305408

Kleur earth

Maat

Maattabel
Details

De IBIO fietshandschoenen uit de High Performance collectie van ROECKL zijn ideaal voor ambitieuze fietsers die hoge eisen stellen aan functionaliteit, draagcomfort en design.
De fietshandschoenen maken deel uit van de ECO.SERIES van het merk zelf en staan ze voor grondstofbesparende materialen en een hoog draagcomfort - een handschoen voor fietsers die oog hebben voor het milieu.

In de handpalm zorgen de BIOCORE-padding, die gedeeltelijk uit plantaardige grondstoffen is vervaardigd, COMFORT INNOVATION en de ERGONOMIC CUT voor een aangename demping en bescherming van je handen. De rug van de hand wordt gelijkmatig bruin door het gerecyclede ECO.SUNTAN-materiaal. De hele handschoen is PFC-vrij. Dit statement voor onze natuur ook tot uiting in een afdruk op de rug van de hand.

Details:
• zeer functionele fietshandschoenen uit de High Performance collectie, ideaal voor wielrennen
• handrug gemaakt van volledig gerecyclede en zondoorlatende ECO.SUNTAN netstof
• handpalm gemaakt van gedeeltelijk gerecycled ECO.SENSE mesh
• COMFORT INNOVATION-padding in de duimboog
• ERGONOMIC CUT met zeer goede demping dankzij BIOCORE padding
• PULL OFF systeem om het uittrekken te vereenvoudigen
• klittenband voor individuele aanpassing
• PFC free

Materiaal:
• handrug: 82% polyamide (gerecycled), 16% elastaan (gerecycled)
• handpalm: 92% polyester (waarvan 60% gerecycled), 8% elastaan

Technische gegevens:
• gewicht: ca. 70 g

Leveringsomvang:
• 1 x ROECKL IBIO fietshandschoenen (paar)

Highlights & technologieën:

BIOCORE:
BIOcore is een lichte, robuuste, milieuvriendelijke, hoogwaardige voering die voor 45% uit hernieuwbare, plantaardig materialen bestaat. Het biedt veel comfort op het stuur. De voering beschikt over dempende eigenschappen wat resulteert in: veel comfort, uitstekende performance en tactiliteit, uitstekende compressie- en herstelkracht. Door een open, microcellulaire structuur beschikt de voering over ademend vermogen. De voering kan ondersteunend helpen bij het reduceren van vermoeide handen.

COMFORT INNOVATION:
Effectieve demping van de duimboog door naadloos aangebrachte schuimstof aan de binnenkant van de handschoen. De schuimstof zorgt voor een goede demping en keert altijd in zijn oorspronkelijke vorm terug. Voelbaar meer comfort.

ECO.SENSE:
Het aangenaam zachte, slipvaste en robuuste ECO.SENSE is een gedeeltelijk gerecycleerd synthetisch suède van 92% polyester en 8% elastaan. 60% van het gebruikte polyester bestaat uit gerecycleerd, GRS-gecertificeerd garen dat wordt verkregen uit afval zoals PET-flessen.

ECO.SERIES:
Bij de ECO.SERIES van ROECKL horen milieuvriendelijk geproduceerde handschoenen. De fietshandschoenen bestaan voor een groot deel uit gerecyclede materialen en zijn PFC-vrij. Tegelijkertijd zijn de fietshandschoenen gemaakt met de nadruk op duurzaamheid en ergonomie.

ECO.SUNTAN:
Het aangenaam zachte en elastische ECO.SUNTAN is een volledig gerecyclede materiaalmix. Het is verwerkt in de handrug van de handschoen. Hierdoor krijg je een gelijkmatige zonbruining van je hand.

ERGONOMIC CUT:
De gevoelige zenuwen die door de hand lopen worden tijdens het fietsen bij de meeste handposities aan sterke punctuele drukbelasting blootgesteld. De door ROECKL ontwikkelde ERGONOMIC CUT gaat dit, door doelgerichte ontlasting van deze gevoelige handzenuwen, effectief tegen. De voering van de handpalm zorgt zo voor nog meer comfort op het stuur.

PFC-VRIJ:
Met PFC wordt een groep van chemicaliën aangeduid die tussenproducten, hulpstoffen of afbraakproducten van bepaalde fluorcarbonverbindingen zijn. Ze worden door hun permanent water- en vetafstotende eigenschappen bij de productie van kleding gebruikt, om deze te impregneren. PFC-resten kunnen echter niet worden afgebroken en kunnen een risico vormen voor de gezondheid. Dit product is vrij van PFC.

PULL OFF:
De lussen maken het uittrekken van de handschoenen eenvoudiger.

Eigenschappen
Handschoenfeatures:
0
Artikelnr. van de fabrikant:
10-110055 7160
GTIN:
4065901035601
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.